Crazy Frog

Børneunderholdning

Årets mest irriterende lyd - børnenes og de unge's favorit er en oplagt mulighed i cen-tre, ungdomsarrangementer, festivaler mm. - Show + fotografering + autografer.

Bass Bumpers Music & Mach 1 Records tog en sample op og producerede sammen med Harold Faltermeyer, "Axel F", der tidligere har været et kæmpe hit i 80'erne.
Siden er melodien solgt i mere end 20 millioner ekspl. som ringe-tone og ligget no. 1 på hitlisterne over hele Europa.
Singlen har allerede solgt mere end 2.000.000 ekspl. i lande som Frankrig og England, Tyskland, Rusland og Skandinavien.

Albummet udkom i DK for 8 mdr. siden og har siden solgt dbl. platin (mere end 50.000 ekspl.) og er stadig på albumlisten.
Ny single Maj 2006 specielt produceret til VM i Fodbold - ny version af "We Are The Champions" præsenteret første gang i verden den 4. Maj til Aab's hjemmekamp. Direkte på hitlisten .. Nyt album med 4 uger TV-kampagne - første uge direkte ind som no. 15 på album-hitlisten

"Den Originale Crazy Frog" er en menneskelig Dukke, som ligner den tegnede på en prik og børnene elsker at blive fotograferet sammen med den.


Show 1 x ca. 20 min + fotosession + autografskrivning - I alt 60 min. !!!!!!!!!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Crazy Frog er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Crazy Frog

For booking af Crazy Frog ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Den Originale Crazy Frog
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: