John & Aage

Stand-up komikere

De to herrer bag John og Aage har i virkeligheden nogle helt andre navne. Nemlig henholdsvis Morten Lorentzen og Povl Erik Carstensen. Deres dæknavne har de kun været kendt under siden 1986, hvor de sammen blev sat til at lave underholdende indslag til den københavnske Kanal 2.

Deres show udviklede sig hurtigt til en parodi på fjernsyn for unge, og under titlen "UNG-TV" sendte de frem til1988 en række udsendelser, der var deres helt egen version af hvordan TV-mediet skal behandles. Samme år fik de mulighed for at udbrede deres humor til hele landet, da TV2 inviterede dem til at stå for et show, de kaldte "Kaptajn Clarke og Co.".

John og Aage har også stået for skjult kamera-filmen "Huller i suppen", der har fået kultagtig status efter sin udbredelse på video. Filmen fik TV3 til at gøre de to til værter i programmet Hysterisk, der også bød på masser af morsomme skjult kamera-oplevelser.

I 1991 optrådte de to for første gang live og til egen forbløffelse lod det sig faktisk gøre at overføre deres gale, men underfundige komik til en scene og et levende publikum. Så i 1992 lavede de showet "En aften med John og Aage" på Rialto Teatret. Succesen var planlagt til at fortsætte i Odd Fellow palæet, der dog valgte at nedbrænde 1½ dag før premieren. Så i stedet kom Saga til at lægge hus til 14 forestillinger, der blev set af over 25.000 tilskuere. Dele af dette show kan opleves på video og på pladen "Danish Design", der beviser at de to udover deres komiske talenter også er habile musikudøvere og komponister. I 1993 var de to sammen med Casper Christensen på teltturne landet rundt, og siden da har de jævnligt optrådt for begejstrede fans af deres skæve og altid overraskende komik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på John & Aage er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på John & Aage

For booking af John & Aage ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 John & Aage
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: