Pyrus

Juleunderholdning

Pyrus blev landskendt første gang, da TV2 sendte julekalenderen "Alletiders Jul" i 1994. Han blev straks meget populær blandt børn og voksne.

De fleste kan sikkert synge med på "Vi vil ha' gang i den. Sang i den. Mere ramasjang og Tjubang i den"... fra den nye juleklassiker "Cool Jul". Det var også her, at man første gang så Pyrus spille en heftig luftguitar...!

Senere fulgte julekalenderne "Alle tiders Nisse" fra 1995 og "Alle Tiders Julemand" fra 1997, Jan Linnebjerg igen havde den markante rolle som Pyrus. Godt inde i 2002 sendte TV2 igen julekalender med den berømte helårsnisse. "Alle tiders Eventyr" ver som noget helt specielt med 3D sekvenser.


En biograffilm med Pyrus er det også blevet til. I 2000 havde "Pyrus på Pletten" premiere over hele landet. Desuden kan man møde Pyrus på cd og cd-rom. Pyrus i skikkelse af Jan Linnebjerg vil være et helt sikkert "nisse-hit" hos alle.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pyrus er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pyrus

For booking af Pyrus ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Pyrus

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT

Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.

Pyrus kommer IKKE på Tv2 i år - men er stadig den mest populære jule-nisse
og både en fryd for børn og voksne.

Kontakt NKMusic for ledige datoer og priser.

Pyrus

TV2 / DR kan lave nye julekalendere og præsen-tere nye stjerner - men INTET slår Pyrus, som gen-nem de sidste 18 år er ble-vet sendt og genudsendt i flere omgange, og ER ind-begrebet af dansk jul og derfor elskes af både unge, voksne og børn.

Pyrus forever

TV2 / DR kan lave nye julekalendere og præsen-tere nye stjerner - men INTET slår Pyrus, som gennem de sidste 18 år er blevet sendt og genudsendt i flere omgange, og ER ind-begrebet af dansk jul og derfor elskes af både unge, voksne og børn.

Pyrus er alle tiders nisse

PYRUS er lige nu i fuld gang med at afvikle mere end 50 shows og er atter engang en kæmpe succes.

Pyrus og Kandis

Det er ikke for tidligt. Allerede nu er det muligt at booke de to populære nissefigurer hver for sig eller sammen til julens populæreste show.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Pyrus - Jan Linndbjerg
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: