Martin Veltz

Stand-up komiker

Martin Veltz er en erfaren herre på stand-up scenen. Han debuterede på det legendariske DIN's tilbage i 1995 og har siden leveret energisk og skarprettet stand-up til landets scener.

Martin Veltz har to gange været med i "Stand-up.dk" samt "Talegaver til børn" i '03, '05 og '06 og var vært til DM i Stand-up i '03, '04 og '06 sammen med Anders Fjeldsted som også blev sendt på Tv 2 Zulu.

Martin Veltz er en karismatisk vært og konferencier. Martin Veltz har optrådt ved et væld af arrangementer og kan noget helt specielt med publikum. Derfor kan Martin Veltz kan også skrive adskillige tv-opgaver på sit visitkort. Bl.a. har Martin Veltz været publikumsopvarmer på adskillige udsendelser, senest semifinalerne og finalen på DR's flagskib "Showtime" samt "Clement Direkte", "Hvem Vil Være Millionær?", Mette Lisbys "One Woman Comedy Show", "Den Ægte Vare", "Stand-up.dk" og "Gintberg Show Off", "Ka' Du Danse?" og TV2 Nyhedernes årskavalkade "Året I Ord Og Billeder".

Det er dog på stand-up scenen, Martin Veltz er i sit rette element, og her leverer Martin Veltz med stor puplikumsforståelse energisk og forrygende komik. Veltz har også besøgt Afghanistan hvor Martin Veltz sammen med Dan Andersen optrådte for de danske soldater i Camp Viking.

Det er en sand fornøjelse at opleve Veltzeshow på scenen med sit eget materiale. I januar '03, marts '04 og september '06 var Martin Veltz med på FBI's Klubtour - Telia Comedy Tour, og dem, der oplevede disse shows, vil vide, at Martin Veltz er en særdeles underholdende, fysisk og - ikke mindst - meget talende herre, når han fyrer et show af.

Udover at være grafiker og Mac/PC nørd, er Martin Veltz en meget entustiastisk tennisspiller så hvis du vil udfordre ham til kamp, er han at finde på B93s tennisanlæg, når vejret tillader det!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Veltz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Veltz

For booking af Martin Veltz ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Martin Veltz
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: