Michael Schøt

Stand-up komiker

Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem.

På sin egen charmerende facon, vender Michael Schøt aktuelle begivenheder op og ned - og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver Michael Schøt verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Michael Schøt har i den grad øje for det grotesk morsomme i egentlige alvorlige emner. Mange af de temaer Michael Schøt berører er normalt ikke lige til at gå til, men Michael Schøt formår at dreje dem, så humoren er tydelig for alle. Michael Schøt har f.eks. refleksioner over Mellemøsten og terrorisme, og de knivskarpe pointer rammer lige ned i det tomrum, som de ellers humorforladte begivenheder efterlader. Det er relevant og fantastisk morsomt. Det er underholdning i en klasse helt for sig, som absolut bør opleves!

Siden stand-up debutten i 1999 har Michael Schøt lavet Stand-up.dk, optrådt på Langelands- og Midtfynsfestivallerne og turneret landet rundt et utal af gange for FBI, samt optrådt for et hav af firmaer. Michael Schøt var en af forfatterne bag TV3-serien "Parlamentet" fra 2003, og han brillerede som Ghostwriter på P3 i 03 og '04. Desuden har både magasinet Chili og Nordisk Film nydt godt af Schøts skarpe pen. I '05 var han en af forfatterne bag "Gintbergs Store Aften".

I 2006 deltog Michael Schøt i velgørenhedsshowet "Talegaver til Børn" for tredje gang, hvor Michael Schøt, til stor glæde for publikum, underholdte med både morsomme og tankevækkende iagttagelser. Ligeledes i 2006 medvirkede Michael Schøt i opsætningen "Ordet Er Mit" på Bellevue Teateret sammen med Geo, Jacob Tingleff, Tobias Dybvad og Omar Marzouk.

Michael Schøt var desuden en af de 11 stand-up komikere, der skrev en sjov godnathistorie til Børnebogen "Til dig fra os", som Politikens Forlag udgav.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Schøt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Schøt

For booking af Michael Schøt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Michael Schøt
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: