Bakkens Pjerrot

Bakkens Pjerrot - børneunderholdning

Bakkens Pjerrot - Vi har hermed fornøjelsen at kunne præsenter dem for verdens ældste klovnefigur Pjerrot. Pjerrot er langt over tusind år gammel. Den 18. juni år 1800 kom han til Dyrehavsbakken lidt nord for København i Klampenborg.

Der har han tryllet, spillet Mester Jakel teater, spist ild, læst eventyr, lavet flotte ballondyr og lavet skæg og ballade med både med børnene og de voksne.

Pjerrot er børnenes ven og han har altid god tid til at snakke med dem.

Hvert år besøges Bakken af over 2,5 mil. mennesker og mange af dem lægger vejen forbi Pjerrots lille grønne hus og ser hans forestillinger.

Uden for Bakkesæsonen kan man også møde ham uden for Bakken, med sine shows i centre, firmafester, børnefødselsdage og mange andre festlige sammenhæng.
Pjerrots forestillinger

Teaterstykket: Pjerrot og Pirette.
Et teaterstykke der handler om Pjerrots kærlighed til Pirette. Pjerrot har i 200 år skrevet på et brev til Pirette, men er kun blevet halvfærdig med brevet. Pirette er omkring Pjerrot hele tiden, men han ser hende ikke. Hun er der i mange forklædninger. Pjerrot fortæller eventyret om hvordan han kom til verden og han spiller også Mester Jakel Teater.


Spilletid 50 min. 2 skuespillere og 1 teknikker. Spilleplads min 6 x 5 m. 3,5 m til loftet 230 V. Opstillingstid 1½ time, nedtagning 45 min.Pjerrot og Julemanden.
En juleforestilling hvor Pjerrot og julemanden finder den gode julestemning sammen. Musik, sang og trylleri.


Spilletid 1 x 30 min. eller 1 x 40 min. 2 skuespillere. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.Pjerrotforestillingen: Pjerrot og Pirette.
Pjerrot og månen har en dialog om Pirette. Pjerrot skriver brev til Pirette. Pjerrot fortæller om hvordan han kom til verden, spiser ild og tryller. Spilletid 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.Pjerrotforestillingen: Pjerrot og dyrene.

Pjerrot tryller med dyr.


Spilletid 20 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.Pjerrotforestillingen: Pjerrots eventyrlige rejse.

Trylleforestilling hvor Pjerrot kommer rundt i hele verden. Der er hentet lidt fra forestillingen Pjerrot og Pirette og Pjerrot og dyrene samt lidt nyt og spændende trylleri og musik.


Spilletid 1 x 30 min. eller 1 x 40 min. Pjerrot solo. Spilleplads ca. 3 x 4 m. 230 V.Pjerrot spiller Mester Jakel Teater.

I mange år har Pjerrot spillet Mester Jakel teater. Stykkerne er ca 250 år gamle, men omskrevet så de passer til i dag. Følgende stykker spilles: Mester Jakel og pengeposen. 25 min. - Kongen af Prøjsen. Spilletid 20 min. - Mester Jakel og husværten. Spilletid 20 min. - Mester Jakel som barnepige. Spilletid 20 min.


Pjerrot Solo. Spilleplads ca. 2 x 3 m. 230 VForedrag: Livet som artist.

Historien om hvordan knægten fra Sydfyn endte som Pjerrot på Dyrehavsbakken. Krydret med spændende anekdoter om den lange snoede vej til målet. Handler om den skæve start, om tiden som turnerende tryllekunstner, tiden med cirkus og lige pludselig stod han med hvid sminke og det hvide tøj. Der vil også være lidt underholdende tryllenumre undervejs.


Tid 50 min.Foredraget: Livet set med hvidvinkel.

Pjerrot/Kurt Flemmings syn på livet. Et foredrag om livskvalitet. Om at turde tage nogle valg her i livet. Om at turde tro. Om børneopdragelse. Om ægteskabet. Om at være positiv.


Tid 40 min + spørgetid og den er erfaringsmæssig meget lang.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bakkens Pjerrot er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bakkens Pjerrot

For booking af Bakkens Pjerrot ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Bakkens Pjerrot

Pjerrots pudsige planter

BØRNETEATER

Pjerrot's pudsige planter er historien om at verden ikke altid er som vi synes den skal være.

For hvordan kan det være, at den fyldte vandkande, som stod udenfor døren pludselig er tom? Og hvorfor står der nu igen en kost op af blomsterkassen, når den lige er blevet flyttet? Og hvordan kan blomsterne vokse når de ikke har fået det vand. Det er lidt mystisk det der foregår. Men dét og mange andre pudseløjerlighederer er der en fornøjelig forklaring på, hvis man kigger med mens de finder sted.

Forestillingen er refusionsberretiget
Refusionen er 50% og ydes kun til Kommunen fra staten. Dvs at kommunen skal have en udgift til teater som de dokumenterer overfor staten hvorefter de modtager et statstilskud på 50 % afr den afholdte udgift.

Bakkens Pjerrot

Den originale danske Pjerrot figur, der i år fejrer 209 års fødselsdag på Bakken, har sammensat en række underholdningspakker, der er bygget op over en festlig blanding af de traditionelle og populære Pjerrot-forestillinger samt juletrylleri og Mester Jakel Teater. Gennemtestet underholdning, der tiltrækker både børn og voksne og giver et sikkert grin inklusiv en oplevelse man taler om bagefter.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Bakkens Pjerrot
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: