André Lundemann

Solist og komiker

Den fynske humørbombe og utrolig store sanger er et sikker hit hver gang.

Hans talent er ligeså stor som han selv er stor han har været med siden han var ganske ung, han har været tilkynttet odense internationale musik teater hvor han havde stor sucess med mange hovedroller i citizens hvor han spillede king marcus det fik han en reumert for, stykket Lulu fik hele holdet også en reumert, den har de tuneret rundt i England og Skotland med.
Han har i år tourneret rundt i hele Danmark med svalegangen Århus tearter med tribune heltene som lige har fået en pris som Danmarks teaterforeninger har kåret tribunehelte til årets voksenforestilling 2006 det var en musik forestilling.

Som sanger er han helt utrolig han kan synge alt om så det er opera eller jazz eller han fyre den totalt af med BB King med something you got hvor, han kan få hele salen til at gynge. Man skal heller ikke glemme at han som forenings kunster kan lave et program som passer til alle.

André har også indspillet mange af tittel melodierne til Warner Brothers og Walter Disney bla. Toy storry og The Mask som han også blev bedt om at synge på den amerikanske udegave.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på André Lundemann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på André Lundemann

For booking af André Lundemann ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 André Lundemann
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: