Roulet

danseorkester

Et af de absolut mest benyttede bands i Danmark. Bag navnet, Roulet, befinder der sig fem "toptunede" musikere og sangere, som trykker de allerstørste hits af gennem højtalerne.

Roulet er mere end bare danseglad musik til festen. Det er den rå vokal. Den tætte kontakt til publikum. Guitarstrengens vilde dans og foden, der taktfast rammer scenegulvet og holder rytmen. Med Roulet får du et af landets absolut mest benyttede festbands - et topprofessionelt og sammentømret orkester med et bredt repertoire og mange års erfaring fra et utal af scener rundt om i Danmark. Skal vi også ses til din fest?

Roulet består af fem "toptunede" musikere og sangere, der har været en del af den danske musikscene i mange år. De er altid helt fremme i skoene med deres lyd, lys og repertoire, der spænder fra de gode, gamle klassikere til de sidste nye hits, hvilket altid giver gæsterne en oplevelse langt ud over det sædvanlige.

Det er fem musikere, som har været med i mange år, og de rykker stadigvæk for vildt, simpelt hen fordi de synes, det er sjovt.
Gæsterne er altid sikker på en oplevelse langt ud over det sædvanlige, og det skyldes, at Roulet altid er med helt
fremme i skoene, med deres repertoire, lyd og lys.
Roulets repertoire er hits tilbage fra 50'erne og frem til de allerstørste i dag.

Roulet består af:

Erling Bech - Guitar, Vokal
Heine Jensen - Keyboard, Vokal
Svend Bech - Trommer, Vokal
Heidi Høgh - Vokal
Signe Wang Carlsen - Bas, Vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Roulet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Roulet

For booking af Roulet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Roulet
Repertoire
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: