Tante Andante Band

Børneunderholdning

Et skrupskørt børne- og familie band, kendt for de elskede Tante Andante sange fra TV og Radio, Tante Andantes Hus-projekter i 12 lande, samt en lang række bøger og pladeudgivelser hvoraf den sidste hedder "Det ikke med vilje, man vælger sin familie." produceret til fordel for SOS-børnebyerne.

Tante Andante Band har eksisteret i 25 år med Benedicte Riis som forsanger og "Tante Andante". Med sig har hun på bas Richard Andersson som p.t. går i solistklasse på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og som sidste år blev kåret til årets fynske jazzmusiker. Richard Andersson er "Rabalder-Helge". På trommer er det Magnus Hylander, som netop er hjemvendt fra et langt studieophold i New York inden han afslutter sin eksamen fra Det Rytmiske Musikkonservatorium på Holmen. Han er "Charles" i Tante Andante Band og kæreste med "Charlotte", som spilles af Amalie Riis, Benedictes datter, som i øvrigt er god for to soloalbums med sine egne sange. På klaver har vi Kim Boeskov, der i flere år har tourneret og udgivet en plade med sin egen jazz-trio, og som også afslutter sin eksamen i år fra Rytmekons i København. Kim Boeskov er den legendariske "Askefis".

Tante Andante Band, som har spillet på de danske festivaler samt skole- og bibliotekskoncerter i hele landet er også kendt for at spille i udlandet og hente nye sange med sig hjem fra bl.a. Sydafrika, Rio de Janeiro, Amazonas, Trinidad, Galapagos og for nylig også fra Tahiti i Stillehavet. Benedicte Riis har nemlig en lille 31 fods sejlbåd ved navn Tante Andante, som sejler jorden rundt - lidt ad gangen - og stopper op og møder børn og familier undervejs. For tiden ligger Tante Andante Båden i Polynesien hvor Tante Andante i foråret har optrådt med polynesiske musikere i skoler på øen Raiatea.

Læs mere om Tante Andante Band på tanteandanteband.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tante Andante Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tante Andante Band

For booking af Tante Andante Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tante Andante Band
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: