Willys Kaffeklub

Komikere - show

Willys Kaffeklub
- Tre Jyder og en Køfenhavne'

Willys Kaffeklub er det helt rigtige valg, når dit publikum skal have en god - ja rigtig god - griner. Kaffeklubben har siden 1990 udviklet deres figurer til det sublime. Willys Kaffeklub er professionelle, og de ved, hvad de har med at gøre. De kender deres virkemidler, og de tør bruge dem!

Willys Kaffeklub har optrådt over alt i landet, på radio og TV, til festivaler, i koncerthuse, haller, forsamlingshuse, byfest-telte og meget mere. Willys Kaffeklubs shows er en blanding af sange med flotte, professionelt arrangerede vokalharmonier og lårklasker-grin-fremkaldende sketches.

I 2008 fik klubben en ny musikalsk ankermand, Christian Bøtker. Det har givet de tre "gamle" et venligt spark bagi og givet ny fremdrift og udvikling - jo, Kaffeklubben er "alive and kicking" som aldrig før.

Willys Kaffeklub har produceret 2 CD'er og én DVD.

Mød de tre jyder og æ Køfenhavne' live - det vil du ikke fortryde.

Dit arrangement bliver løftet med Willys Kaffeklub's show..det blywe' sjaw!!!

Willys Kaffeklub medbringer selv lyd og lys op til 600 publikummer.


Willys Kaffeklub er

Ole Sørensen, skuespiller på Teatret Møllen
Klaus Andersen, skuespiller på Teatret Møllen
Alex Bødiker, handelsskolelærer på deltid og free-lance entertainer
Christian Bøtker, pianist, uddannet fra Rytmisk Konservatorium

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Willys Kaffeklub er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Willys Kaffeklub

For booking af Willys Kaffeklub ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Willys Kaffeklub

Willys Kaffeklub

NYT MEDLEM I KAFFEKLUBBEN

Vi præsenterer..

En af linierne i julesangen "Højt fra Træets grønne top" hedder: Hvad du ønsker, skal du få...

Willys Kaffeklub har her kort før jul fået, hvad de ønskede. Da de skulle rekruttere nyt medlem til Kaffeklubben, havde de lavet en prioriteret ønskeseddel. Øverst på sedlen stod navnet Christian Bøtker.

Willys Kaffeklubi er stolte over at kunne præsentere Christian Bøtker som den nye kaffebror. Han opfylder alle kriterierne: Han er en fremragende musiker, sanger og arrangør, han snakker sønderjysk, og han drikker kaffe.

"Han passer perfekt ind i den profil, vi gik efter," udtaler Klaus Andersen. "Derfor var vi glade for, at Christian ikke lagde skjul på, at han var begejstret for at få chancen for at blive musikalsk styrmand i Willys Kaffeklub"

"Ja," supplerer Ole Sørensen, "og de første prøver har tydeligt vist, at vi har valgt helt rigtigt. Christian er allerede trådt i karakter og herser med os, når vi indøver de nye numre til showet i februar..herligt!"

"Både musikalsk og menneskeligt er vi på bølgelængde. Vi arbejder godt sammen, og vi griner godt sammen. Det ser meget lovende ud, og vi glæder os til det nye show" siger Alex Bødiker.

Inden da har Kaffeklubben engagementer rundt i landet. Christian debuterer den 24. januar i Thisted, hvor gruppen skal lave 2 x 45 minutters show på Hotel Limfjorden.

Fakta om Christian Bøtker
31 år. Født og opvokset i Haderslev.
Efter studentereksamen uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, Rytmisk afdeling, i Århus (1998-2003) og på Rytmisk Konservatorium i København (2003-2004). Hovedinstrument: klaver.
Har været aktiv i en lang række musikalske sammenhænge, bl. a. Bøtker og Balkompagniet og Vi starter i det små. Har medvirket som kapelmester på teaterforestillinger på Møllen og på Randers Egnsteater.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Willy´s Kaffeklub
Info
Antal pers.: 4.
Varighed: 1 x 40-50 / 2 x 45 min.
Eget anlæg medbringes.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: