Vivienne McKee

Komiker, show

Vivienne McKee underholder med vittigheder og annekdoter i hendes helt egen enestående dansk/engelske stil.

Indholdet af hendes crazy one-woman-show skræddersyes til lejligheden med Vivienne McKee`s eget syn på danskerne og deres mystiske last "hygge".

Vivienne Mckee kan også tilbyde andre former for underholdning for et internationalt publikum, bl.a et "Murder Mystery", i ægte Agatha Christie stil.

VIVIENNE McKEE´s energi er velkendt og hun har derfor ikke begrænset sig selv til kun at skrive og producere for teatret - hun har også skabt et selskab som kan levere underholdning til større begivenheder og internationale konferencer i et koncept som "Mysteriske Mord Weekends", "Comedy Shows" og konferencier arbejde til internationale begivenheder.

Indenfor den danske forretningsverden er hendes eget stand-up show blevet mere og mere populært til galla middage, julefrokoster og andre begivenheder som hun udfører på en humoristisk måde for at komme til bunds i det, der gør danskere "pirlige" og dermed hjælper udlændinge i at nå en mere sympatisk forståelse af deres vært !

VIVIENNE McKEE er født i England og opvokset der samt i Frankrig, USA og Australien. Hun blev uddannet som cand. mag. i drama og fransk i 1971, og fik sin skuespil uddannelse på det rennomerede Old Vic Theatre School. Hun fik stor succes i England på teatre, TV og film før hun blev gift med danskeren Søren Hall i 1980, hvor hun flyttede til København. Hun arbejdede i et år på det Kongelige Teater med Sam Besekow, hvorefter hun startede sir eget teater kompagni i 1982, som hun kaldte "London Toast Theatre" med det formål at give engelsktalende teatre produktioner til et dansk publikum.

Men Vivienne McKee har virkelig gjort sig bemærket med sine populære "Crazy Christmas Cabaret" shows, der næsten har opnået en kultstatus siden hun startede med at skrive og instruere dem siden 1982. Disse shows - som hun ikke blot skriver og instruerer, men som hun også optræder i - startede så småt i det lille "Café Teater" i midten af København, og nu 18 år efter er det blevet en etableret del af den traditionelle julescene, som bliver præsenteret hvert år i "Glassalen" i Tivoli. Publikum kommer ikke blot fra Danmark, men fra hele verden for at se Vivienne´s crazy shows, som hun beskriver som værende en blanding af Monty Python, Old Time Music Hall og Marx Brothers ! Disse vanvittige morsomme og yderst spektakulære, sang/dance og "slapstic-comedy" shows, bliver fremført for mere end 40.000 folk om året, og 1999 udgaven blev nomineret som "Årets Bedste Show" ved "Årets Reumert".


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vivienne McKee er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Vivienne McKee

For booking af Vivienne McKee ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Vivienne McKee

Vivienne McKee

VIVIENNE MCKEE GOES SOLO - VIVA VIVIENNE

Vivienne McKee, Danmarks egen engelske diva, er i topform og giver her et sprudlende morsomt og satirisk, men samtidigt kærligt syn på Danmark, danskerne og ikke mindst -sig selv.

Den dejligste engelsktalende diva på denne side af nordsøen, som Jakob Steen Olsen fra Berlingske Tidende kaldte Vivienne McKee i sin seneste anmeldelse af Crazy Christmas, tager i dette sprudlende musikalske show publikum med på en intens rundtur i sin Crazy Vivienneske verden, hvor alt kan ske!

Dette er Viviennes første solo stand-up show i Glassalen og efter i mange år at have gemt sig bag de mange forskellige roller i de populære Crazy Christmas forestillinger, har hun endeligt besluttet at blotte sig selv!

Nu fortæller divaen om sine 30 år i Danmark og der gemmer sig mange uhyrlige afsløringer, både om hende selv og om det (måske) lykkeligste folkefærd i verden. Hun vil bl.a. fortælle om sit forhold til den hyggedyrkende danske mentalitet, den danske høflighed (eller manglen på samme), om sin vedvarende kamp med "den danske sprog", og om hvor vanskeligt det er at drive et engelsk teater -i et land hvor mange ønsker Pia Kjærsgaard som kulturminister...
- Er vi danskere så lykkelige, eller burde vi bare være det?
- Er vi danskere virkelige så hyggelige?
- Er vi danskere virkelig så høflige?
- Er vi danskere så hjælpsomme og venlige som vi selv tror?
- Er det cool at være 60?
- Er vi aldersracister?
- Er Eccosko bedre end burka?
- Er HC Andersen mere dansk end PH -eller røde pølser?
- Kan Vivienne bestå indvandringsprøven?
- Kan DU bestå indvandringsprøven?

Vivienne McKee har igennem 30 år lært adskillige danskere at værdsætte engelsk teater på originalsproget, med klassikere som Shakespeare, Ayckbourn og Pinter på sit eget London Toast Theatre, men hun er nok bedst kendt for sine årlige tilbagevendende Crazy Christmas forestillinger, der spiller for fulde huse i Glassalen i Tivoli og Musikhuset i Århus. Desuden har hun instrueret og gæstespillet på mange af de københavnske scener, medvirket i flere danske film og optrådt på TV i mange forskellige sammenhænge, bl.a i Jarl Friis Mikkelsens SMIL DU ER PÅ sammen med Preben Kristensen umiddelbart efter sin ankomst i Danmark i 80'erne og senere bl. a. som Casper Christensens mor i LANGT FRA LAS VEGAS.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Vivienne McKee
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: