Troels Trier & Rebecca Brüel

Trier & Brüel Show

Troels Trier & Rebecca Brüel med band ...
Det er nu mere end 20 år siden, at Troels Trier & Rebecca Brüel startede deres samarbejde.

Efter en række store rock-produktioner i halvfjerdserne med henholdsvis Røde Mor og Jomfru Ane Band, havde de begge fået lyst til at prøve en mere cabaretagtig form med tættere publikumskontakt og større vægt på tekst og entertainment. De begyndte derfor at optræde som duo på mindre spillesteder, hvor de i løbet af et par år udviklede deres karakteristiske sceneshow bestående af lige dele populærmusik og stand-up comedy.

I 1985 indspillede de deres første LP "Stardust Bodega", som blev efterfuglt af "Bøf med løg" og flere andre plade- og TV-produktioner, skaffede dem en position som eet af landets meste populære navne i underholdningsbranchen.

Efter en længere pause udsendte Trier & Brüel i 2002 CDén "Biler på Mars", der er blevet skabt via internettet, som et resultat af et multinationalt samarbejde med de i Sverige bosiddende musikere:

Mats Bengtsson, Pelle Jernryd, Joacom Eriksson, Jimmy Vai og Robin Abrahamsson under ledelse af den i Dubai fødte guitarist og arrangør Amir Aly.

På landevejen igen ...

I de senere år har Troels Trier & Rebecca Brüel drevet økologisk landbrug på Fyn, men praktiske problemer med at kombinere landbrug og et liv som musikere med skiftende engagementer har imidlertid nu fået dem til at parkere traktoren og hellige sig musikken.

Troels Trier & Rebecca Brüel er sammen med deres fynske musikere klar til de danske musikscener, hvor de præsenterer deres berygtede Trier & Brüel´ske Road Show med bl.a numre fra deres seneste CD "Biler på Mars".

Vi SOLOREPRÆSENTERER: Troels Trier & Rebecca Brüel, se også: www.nkmanagement.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Troels Trier & Rebecca Brüel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Troels Trier & Rebecca Brüel

For booking af Troels Trier & Rebecca Brüel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Troels Trier & Rebecca Brüel
Info
Varighed: Spillesteder/kulturhuse etc. 2 x 45 min.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: