Karen Marie Jørgensen

singer/songwriter

Karen Marie Jørgensen startede sin karriere som singer/songwriter i London. Efter et par demo-indspilninger og optræden i den engelske hovedstad og omegn, flyttede hun i 2005 til Århus. Hendes nyeste demo, "Concertina", blev optaget og produceret af Aage Hedensted.

"Personligt kvindemusik med indlevelse og intense følelser!"
Med en følsom og inderlig vokal holder Karen Marie Jørgensen lytteren fast i et univers, der både er smukt og brutalt: Kærlighed, når den ikke lykkedes. Depression og ensomhed, når de ikke vil lade én være i fred. Mennesker, der ikke kan finde ud af livet. Klaverets figurer danner en levende baggrund for vokalen og understreger fint udtrykket. Kontrasten mellem de stærke følelsesmæssige udladninger og de forsigtige, blide fraseringer går lige i mellemgulvet.GAFFA april 2007:

"Denne måneds mest intime demo kommer fra solisten Karen, der sidder i Århus og spiller egne sange på klaver. De fleste, der forsøger med et så nøgent udtryk- kun vokal og klaver- prøver at dække sig ind under en lige lovlig "personlig" sangstil, men den fælde falder Karen ikke i. Hun synger med en naturlig indlevelse, smerte og styrke, og gør udtrykket til sit eget...sangene er sunget med hele personligheden og føles meget "rigtige". Der er en god balance mellem det ikke-ekvilibristiske klaverspil og de intense følelser.."


Caspar Tribler (tidligere anmelder for Soundvenue)
"Karen Marie Jørgensen har en stærk og nærværende røst, der virker nøgen og direkte kun iført piano. En sangstemme, der vidner om en styrke der er meget udansk - på den gode måde!"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Marie Jørgensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karen Marie Jørgensen

For booking af Karen Marie Jørgensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Karen Marie Jørgensen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: