Volf Duo

Volf Duo m/band

VOLF DUO indtager scenen med Bono´s nerve, Kim Larsen´s ærbødighed og Sussi og Leo´s totale uhøjtidelighed. VOLF DUO har i over 13 år rejst landet tyndt, med deres udadvendte musikalske underholdningsshow,og publikum er i den grad med på alle de fantastiske sange, ofte et helt forrygende kor.

VOLF DUO på TV2´s "Top Charlie Listen" 10 uger i træk med "Det Er Morgen" - det gamle Bifrost nummer, som også findes på albummet

RETRO KICK !

Mandag d. 30. oktober 2006 udkom VOLF DUO med CD´en RETRO KICK.

Et hudløst ærligt og hårdtslående nostalgi-album, med sange som "Det Er Morgen" - "Smuk & Dejlig" - "Ta´ Med" og "Hold Om Mig". Kunstnere som Bifrost, Shit & Chanel, Rugsted & Kreutzfeldt og Henrik Strube ringer stadig et sted i den danske slut 70´er / start 80´er generation og navnet VOLF DUO klinger over det meste af Danmark, efter de fik deres nationale gennembrud efter finalepladsen i TV2´s "Scenen Er Din" i 2005.


VOLF DUO m/backing band

Publikum, der kun kender Volf Duo fra dagene med westernguitar, 2 barstole og højt humør, må ikke snyde sig selv for denne oplevelse, hvor Volf Duo er bakket op af nogle af Midtjyllands fedeste bedste backing-musikere. Kan man lide Volf Duo, vil man elske dem som band. Et i den grad selvhøjtideligt og ikke mindst selvironisk show, hvor publikum ganske enkelt er forpligtet til at synge med på alt, hvad der findes af hits fra halvtredserne og opefter.

Sagt om VOLF DUO:
Peter Bo Bendixen, dommer i "Scenen er din 2005" på TV2:
"90% Overskud -10% Selvironi og 100% Gang i den".


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Volf Duo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Volf Duo

For booking af Volf Duo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Volf Duo

 Volf Duo
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: