Around Midnight

Danseorkester

Når Around Midnight spiller op til dans, bliver det for alvor svært at sidde stille.
Around Midnight og efter midnat, så er der gang i danseskoene ...

Orkesteret Around Midnight er vaskeægte spilleglæde og professionel optræden der gør, at de altid får skabt en intens kontakt til publikum. Så vær beredt på en aften med dans, sang og tårnhøjt humør.

Around Midnight vil med sikkerhed være et friskt pust til et hvert arrangement. På repertoiret står et bredt udvalg af de største hits indenfor pop, rock, soul og disco. Puds skoene og find det gode humør frem

Intet er overladt til tilfældigheder. De rutinerede musikere fra Around Midnight underholder på den fede måde - musik for enhver smag, serveret med stor begejstring og et engagement der stensikkert får alle op af stolene.

Around Midnight består af musikere der har oparbejdet et solidt fundament indenfor moderne rytmisk musik. Dette gør, at uanset hvilken genre og hvilket nummer, er det helt sikkert, at der trækkes på stor ekspertise og en årelang musikalsk erfaring.

Medlemmerne er eksperter indenfor deres felt, hvilket gør, at lyd, lys og den musikalske oplevelse bliver en helhed der er i topklasse.

På repertoiret står et bredt udvalg af de største klassikere indenfor pop, rock, soul og disco. Around Midnight leverer hits på den fede måde - musik for enhver smag serveret med stort engagement. Læs mere om repertoiret i menuen til højre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Around Midnight er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Around Midnight

For booking af Around Midnight ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Around Midnight
Repertoire
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: