The scoops

Elvis kopiband

I dette årtusinde dukker Elvis stadig frem på hitlisterne.
Numrene fra Elvis bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede. For tiden ligger Elvis nr. 1 i USA, England og i andre lande med hittet "A little less conversation", og mange Elvis numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære Caféer og in-steder. Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 2006 blev showbandet "Elvis Jam" dannet af Roberto Brasa kapel mester Christian Hermansen & stortalentet Daniel, som den unge Elvis. Ideen bag bandet er at få det bedste Elvis band i landet. Og at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. Elvis Jam er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra dengang Elvis levede brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog, kontrabas, spidse sko - lyserøde skjorter og jakkesæt .Alt er i orden når Elvis Jam indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.
Elvis Jam kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden, at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.
.
ELVIS JAM må betegnes som Danmarks hotteste Elvis Band    
Med Elvis Jam starter en uforglemmelig aften.

Hør selv efter her 110% ELVIS

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The scoops er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The scoops

For booking af The scoops ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Elvis Jam
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: