Søs & Kirsten

Komikere

Makkerparret Søs og Kirsten befinder sig i den absolutte top inden for dansk komik. Ikke bare på TV har de begejstret danskerne med deres række af satiriske programmer under titlen "Kongeriget"; de har også høstet masser af triumfer ude på landets scener med deres forskellige shows. Og når videoudgaverne af de to komikeres udfoldelser lander i forretningerne, bliver de fluks revet ned fra hylderne.

Måske skyldes deres succes, at de fremstiller os danskere på godt og ondt. Hvem husker f. eks. ikke de to brovtende bodega-løver Carsten og Helge eller det lesbiske par Connie og Bonnie? Eller hvad med herlige personager som TV-manden Preben Bonfils og den selvsikre lydmand Røv? Nå, ja, og så er der selvfølgelig også Dichael og moster Elly.

Det er figurer, vi alle kender fra det virkelige liv. Hos Søs & Kirsten er tingene måske sat en smule på spidsen, men det bliver det nu ikke ringere af. Tværtimod.

En aften med Søs & Kirsten er lig med begavet og meget morsom underholdning. En oplevelse, man skylder sig selv.

Som to af Danmarks mest populære komikere rejste Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt tilbage i 1999 og 2000 landet rundt til et utal af lukkede forsamlinger med uddrag fra showet "Søs & Kirsten LIVE i Kongeriget". Showet er desuden lanceret på video og dvd: senest udkom i 2004 "Kongeriget - ALT", hvor alle afsnittene er samlet, og som dermed satte punktum for den populære serie, der gennem 5 år blev vist på TV2.

Der blev skabt mere end 80 forskelige personer i "Kongeriget". Idéerne til dem tog alle udgangspunkt i Søs og Kirsten's og instruktøren Jens Folmer Jepsen's dagligdag - og alle bevæger de sig rundt i vidt forskellige miljøer: Bl.a. møder vi dem umodne Dichael og hans moster Elly - første gang på charterferie og siden på musikfestival.. Vi møder også Gunnar og AnnaLise, de to "småkorrupte" og drikfældige sportsjournalister, Bamse og Ivan, og mange flere.. - Alt er forrygende morsomt, og alt har hold i virkeligheden et eller andet sted.

Forrygende morsomt er også dét show, Søs og Kirsten i 2003 turnérede landet rundt med for udsolgte huse under titlen "Søs & Kirsten - Med På En Kigger". Det blev bestemt ikke noget helt almindeligt show: Alt blev bygget op omkring et - for Søs og Kirsten - karakteristisk persongalleri, som indholder både helt nye figurer og en række af de kendte og elskede fra "Kongeriget". I november 2003 udkom showet på såvel dvd som video - og kritikerne belønnede Søs & Kirsten med "Reumert Prisen 2003" for "Bedste Show".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søs & Kirsten er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søs & Kirsten

For booking af Søs & Kirsten ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Søs & Kirsten
Se video med Søs & Kirsten

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: