Troels Trier Solo

Komiker

" Jeg har en dobbeltgænger, som jeg har holdt øje med i lang tid. En dobbeltgænger, som ligner mig på en prik, og som går frit rundt i byen og foretager sig de mest mærkværdige ting. Jeg selv er et pænt og stilfærdigt menneske - det er han bestemt ikke! Til gengæld bevæger han sig verden rundt - til Lolland-Falster, Mallorca og andre eksotiske steder! - og har fantastiske oplevelser.

Selv sidder jeg bare hjemme og skriver om ham! "

DOBBELTGÆNGER er et soloshow, hvor Troels Trier til en afveksling optræder uden sin faste partner Rebecca Brüel. Med eget akkompagnement på el-piano og guitar præsenterer han sange fra en lang karriere helt tilbage til Røde Mor - tiden i 70-erne med numre som "Rekreation", "Smæk", og "Emhættens skær" frem til det nutidige samarbejde med Rebecca.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Troels Trier Solo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Troels Trier Solo

For booking af Troels Trier Solo ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Troels Trier Solo

Troels Trier

MULTIMEDIE-SHOW

MIG OG MIN DOBBELTGÆNGER : Multimedie-show med TROELS TRIER. Musik, comedy, billeder og video

Troels Trier trak sig for nogle år siden tilbage fra musikscenen for med succes at hellige sig sin oprindelige metier, billedkunsten.

Han er nu tilknyttet en række gallerier landet over.

Med dette show bliver der imidlertid nu lejlighed til at stifte bekendtskab med hans malerier og hans grafik udenfor de sædvanlige udstillingslokaler, idét en vandreudstilling med hans nyeste arbejder, vises i forbindelse med dette koncertprogram.

Det bygger iøvrigt på sange fra en lang karriere, som strækker sig fra det legendariske Røde Mors Rockcirkus til de senere års populære samarbejde med Rebecca Brüel. Musiknumrene er ledsaget af videoer, som er produceret gennem årene og i programmet forsøger Trier at klarlægge sit forhold til sit Alter Ego, hans dobbeltgænger, som har forfulgt ham gennem hele hans karriere med sange som Jeg er på rekreation, Smæk, Bøf med løg, Hundelort i parken og mange andre.

I forbindelse med koncerten vil der være mulighed for at købe billeder og originalgrafik - samt signerede eksemplarer af biografien Troels Trier - Dobbeltgængeren, skrevet af journalisten og forfatteren Lars Henriksen til særpris.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 DOBBELTGÆNGER - soloshow med Troels Trier.
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: