Ulduz - mavedans

Mavedanser

Danmarksmesteren i mavedans 2001, og finalist i "Scenen er din!" 2004 Ulduz når du har du brug for et eventyrligt og festligt indslag til dit arrangement eller fest.

Ulduz begyndte til mavedans i 1995 på Danmarks mavedanserskole og har gennem årene optrådt til adskillige arrangementer, både private fester som fødselsdage og bryllupper og større fester som firmafester. Ulduz har endvidere optrådt til kulturelle arrangementer, festivaller, teatershows, støttefester og TV-udsendelser. Gennem årene har hun også deltaget i adskillige workshops i mavedans med internationalt anerkendte og dygtige undervisere.

Ulduz kommer oprindeligt fra Iran og er opvokset med den orientalske musik. Dette afspejles også i hendes dans der både indeholder en høj teknisk kunnen, som resultat af mange års undervisning og træning, men samtidig også en orientalsk stil og feminitet der er en vigtig del af mavedansen.

Et danseshow varer normalt 10-15 minutter. Har I lyst til selv at prøve at danse kan dette også være en del af showet med en times undervisning.

Kan du ikke komme til Orienten, så lad Orienten komme til dig...... book maverdanseren Ulduz til dit næste arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ulduz - mavedans er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ulduz - mavedans

For booking af Ulduz - mavedans ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Ulduz - mavedans
Info
Varighed: 1 x 15 min. + evt. workshow 1 x 60 min.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: