Lindberg/Segerberg

Kirkekoncert

Saxofonen og kontrabassen er to af de instrumenter, der virkelig kan skabe en stor klang i et kirkerum. Det formår Daniel Lindberg og Johan Segerberg at udnytte.

To unge veteraner fra Natkirken i Københavns Domkirke.

Saxofonisten Daniel Lindberg og kontrabassisten Johan Segerberg har siden, den første Natkirke åbnede i Københavns Domkirke i 1999 spillet fast i Natkirker i København. Duoen har igennem årene oparbejdet en stil, der er vokset ud af "sammenspillet" med den store klang, der er i et kirkerum. Det er blevet til musik, der er stærkt præget af den stemning af ro og fordybelse, der er i en kirke.

I 1999 var det nedskrevet musik - en blanding af egne original-kompositioner, salmer og meget andet - alt fra tango til Bach præludier. Der har igennem årene sneget sig flere og flere improvisationer ind i duoens musik, så mange at nedskrevet musik idag hører til sjældenhederne. Det er en udvikling, der stille og roligt er kommet af sig selv, og som aldrig har været et bevidst valg - improvisationerne har bare vist sig, at være det der virkede bedst.

Lindberg/Segerberg er til tider blevet rubriceret som jazzmusikere med den såkaldte nordiske tone. Men med musik der har udviklet sig i sin helt egen ramme, spillet af en duo der har rødder i, og får inspiration fra pop, klassisk, rock, jazz og meget andet, siger betegnelsen ikke alt. Den musikalske arv fra Jan Garbarek og andre skandinaviske jazzmusikere, der sprænger genrenes rammer, fornægter sig dog ikke, da både den danske og den svenske salme- vise- og sangskat ligger dybt i de to musikere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lindberg/Segerberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lindberg/Segerberg

For booking af Lindberg/Segerberg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Lindberg/Segerberg
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: