Players Band

danseorkester

PLAYERS Band
Players er et etableret danseband med erfaringer inden for dansemusik til firmafester, halfester, private arrangementer. Repetoiremæssigt leveres et mix af klassiske numre og de seneste hits inden for pop, rock, 60'er, soul, disco og alt derimellem.

Players har gennem de seneste år spillet for en lang række danske virksomheder i alle størrelser og sammenhænge. Players er :


Jens Mølgaard
Bas & lead vokal

Michael Buchardt
Guitar & vokal

Lars Dolmer
Keyboards & vokal

Thomas Gislinge
trommer & vokal


Repertoire

Players dækker som det meste populære dansemusik fra idag og helt tilbage til 50'erne. Det gælder såvel udenlandske som danske kunstnere.

Players kan spille op til 4 sæts dansemusik, og repetoiret kan naturligvis justeres i forhold til lejligheden.

Players kan levere Dinnér-musik efter aftale.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Players Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Players Band

For booking af Players Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Players
Lyt til Players Band

Get the Flash Player to see this player.

Info
Players råder over et professionelt lyd & lysanlæg beregnet til at kunne afvikle events i haller og store telte. Der kan stilles mikrofon, CD-afspiller mv. til rådighed efter behov. I situationer med stort anlæg kræves 380volts tilslutning til elnettet. Tidspunkter for opstilling, lydprøve og ligenende aftales.

Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: