Tarantino Soundtrack Orchestra

temafest

Tarantino Soundtrack Orchestra er helt enkelt et orkester der spiller soundtrackmusikken fra Tarantino's film. Vi gør alt hvad vi kan for at bevare autenciteten og stemningen i alle numrene for dermed at kunne gengive den personlighed og stemning, Quentin Tarantino der på fantastisk vis har skabt i sine film.

Tarantino Soundtrack Orchestra

Musikken bevæger sig igennem mange genre. Fra surfguitar i "Misirlou" over i en blød soulballade med "Let's Stay Together" og til dirty funk i "Jungle Boogie" - sammenholdt af den røde tråd: stemningen! Man mærker tydeligt at alle numre nøje er håndplukket af Quentin Tarantino selv, og hvordan han i høj grad bruger musikken til at give sine film en helt særlig personlighed.

Tarantino Soundtrack Orchestra afholder selvfølgelig på autentisk vis den berømte Jack Rabbit Slim's Twist Contest (som i Pulp Fiction)! En koncert med Tarantino Soundtrack Orchestra byder også på nogle af de mest stemningsskabende dialoger fra filmene, og indeholder soundtrackmusik fra: Reservoir Dogs, Jackie Brown, Kill Bill I & II, Death Proof og Pulp Fiction.

Således er Tarantino Soundtrack Orchestra et oplagt valg til temafester såvel som til andre fester hvor dansevenligt og stemningsfyldt musik er ønsket.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tarantino Soundtrack Orchestra er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tarantino Soundtrack Orchestra

For booking af Tarantino Soundtrack Orchestra ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tarantino Soundtrack Orchestra
Info
Varighed: 2 x 60 min.
Medbringer eget anlæg optil ca. 200 pers.
Kan evt. spille som DJ´s
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: