Jomfru Ane Band

Jomfru Ane Band er tilbage

Jomfru Ane Band

I sidste halvdel af 70érne og starten af 80érne udgav Jomfru Ane Band fem plader med danske sange, som kompromisløst, med humor og stort overskud reflekterede over den politiske situation i landet på det tidspunkt, bl.a med sangene: Rebild 76, Plutonium, Wargasme og Byggeren.

Jomfru Ane Band
JOMFRU ANE BAND - ER TILBAGE !!!

I forbindelse med Jomfru Ane Teatrets 40 års fødselsdag i august i år, lavede bandet sammen med tekstforfatteren Claus Flygare et indslag, hvor der blev sunget, spillet og fortalt om baggrunden for at skrive sangene. Det vakte stor begejstring.

Det kom bag på de fleste, at sangene var så levende og nærværende og at teksterne stadig var uhyggeligt aktuelle.

Som en udløber af den oplevelse spillede Jomfru Ane Band i starten af oktober sammen med Claus Flygare på Kafcafeen i Skindergade i København. Der var stuvende udsolgt og mange gik forgæves. Kafcafeen gentager derfor successen med fire ekstraforetilinger i februar og marts måned.

En anmelder skrev bagefter:

"Tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel synger og spiller, sprudlende af liv og energi, akkompagneret af Ulla Tvede på trommer og ledsaget af Claus Flygares kommentarer til de tekster, han skrev de fleste af dengang. Tilsammen en cocktail, der får salen til at syde af begejstring."

Det betyder med andre ord, at det nu er muligt at hyre Jomfru Ane Band til et arrangemnt, som hedder POLITISK KUNST I 70erne
OG JOMFRU ANE BAND.

Jomfru Ane Band, der spiller de gamle numre - består af Sanne og Rebecca Brüel der synger og spiller hhv. guitar og klaver, og Ulla Tvede på trommer. Ind imellem numrene fortæller Claus Flygare.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jomfru Ane Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jomfru Ane Band

For booking af Jomfru Ane Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Jomfru Ane Band
Se video med Jomfru Ane Band

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: