Martin Stæhr Haugaard

Klassisk guitarist

Martin Stæhr Haugaard er klassisk guitarist, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han afsluttede den særlige solist-uddannelse i september 2007. Han har blandt meget andet været solist på den ansete International Guitar Festival Aarhus, han har spillet kammermusik i Radiohusets Koncertsal, han har virket som lærer, akkompagnatør og dirigent, og han har deltaget i mesterkurser med mange af verdens allerbedste guitarister.
Martin Haugaard er garant for en koncert fuld af nærvær, indlevelse og virtuositet.

Martin Haugaard tilbyder en varieret koncert med musik fra mange aldre og verdenshjørner Programmet vil kunne fastholde både det brede publikum og den trænede lytter; et udvalg af de fineste godbidder fra den klassiske guitars repertoire, alt sammen udført af en solist af international klasse.

Koncertens længde kan være efter aftale, men udgangspunktet er en lille time. Martin Haugaard fortæller gerne om musikken og komponisterne på vej gennem koncerten.

Eksempler fra repertoiret:

Lutmusik af Johann Sebastian Bach og John Dowland
Smukke, spanske karakterstykker af Andrés Segovia
"La Catedral" af Agustín Barrios Mangoré fra Paraguay
"Ungarsk Fantasi" af Johann Kaspar Mertz

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Stæhr Haugaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Stæhr Haugaard

For booking af Martin Stæhr Haugaard ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 
Repertoire
Info
Varighed: 1 x 60 min.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: