Majbritte Ulrikkeholm

Meditatvi koncert

Majbritte Ulrikkeholm m. Søren Frieboe: Meditativ koncert til fordybelse og eftertanke

Majbritte Ulrikkeholm m. Søren Frieboe: Meditativ koncert til fordybelse og eftertanke

MAJBRITTE ULRIKKEHOLM m. SØREN FRIEBOE

Ved denne koncert lader Majbritte Ulrikkeholm sine sange akkompagnere af keyboards, lerfløjter, japansk harpe og overtonesang leveret af verdensmusikeren Søren Frieboe. Selv spiller Majbritte guitar og understreger stemningen ved hjælp af tibetanske klokker og syngeskåle.

Der vil være sange fra Majbrittes mange albums: fra "The door to silence" med meditative tekster om den universelle tro, fra den poetiske trilogi med tekster af bl.a William Blake og Kahlil Gibran, og fra den aktuelle "Rising from Love", hvor det spirituelle kærlighedsforhold beskrives i ord og toner.

Desuden vil der ind i programmet være vævet et udvalg af kendte danske sange i nye fortolkninger samt spirituals, der minder publikum om, at Majbritte Ulrikkeholm har en fortid som gospel- og blues-sangerinde.

Et alsidigt og stemningsfuldt program, der hylder stilheden bag musikken og tager sjælen med på en rejse ind i poesiens forunderlige og magiske rum.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Majbritte Ulrikkeholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Majbritte Ulrikkeholm

For booking af Majbritte Ulrikkeholm ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Majbritte Ulrikkeholm
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: