Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen

- Kirkekoncert med jazz og gospel

Jazz i Kirken
- med Katrine Schønnemann og Finney's Jazzmen

Få en spændende og anderledes kirkekoncert med jazz og gospelsound

Finney´s Jazzmen har sammensat et program med udspring i New Orleans jazzens spirituals og hymner, og tilsat det hele en solid gospel sound. Katrine Schønnemann synger nogle medrivende salmer og gospelmelodier.
Afvekslende med musikken fortæller bandet om mange års egne oplevelser med jazzmusikken, ikke mindst fra et besøg i jazzens fødeby New Orleans. Programmet har en varighed på ca. 1 time og 15 minutter. Det gennemføres normalt uden pause, som dog kan indlægges efter nærmere aftale.

Finney's Jazzmen blev etableret i efteråret 1999 af trombonisten Finn Frøsig. De seks jazz mænd har rutinen fra mange år på den danske og udenlandske jazzscene. Bandet har markeret sig tydeligt ved festivals og spillesteder på den danske og udenlandske jazzscene og overalt opnået stor og positiv respons fra det lokale publikum.
Flere af bandmedlemmerne besøgte for nogle år tilbage New Orleans og oplevede på nærmeste hold stemningen ved en gudstjeneste i en af byens kirker.

Bandet har normalt følgende besætning:

 Finn Frøsig, trombone, vocal
 Arne Mathiesen, trompet, vocal
 Jesper Koch, clarinet, altsax, vocal
 Jørgen Juncker, banjo
 Holden Fogh, bas
 Gabor Ferenczi, trommer


Katrine Schønnemann har igennem flere år sunget kor og solo i Hvidovre. Hun har nu indledt et samarbejde med Finney's Jazzmen, hvor hun debuterede ved en velbesøgt koncert i Utterslev Kirke, København i januar måned 2007. Siden er der afholdt koncerter i flere jyske kirker og på jazz spillested i Danmark og Sverige.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen

For booking af Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Finney's Jazzmen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: