Simon Mathew

Melodi Grand Prix

Dette års Grand Prix vinder 22 årige Simon Mathew har længe drømt om at stå med sit eget album i hånden, hvor han ikke blot er solist, men også har komponeret mange af numrene.

Simon Mathew

Simon Mathew kan bookes enten med sit unplugged show eller med sit band. Simon Mathew er et oplagt navn til sommerens arrangementer.

Simon Mathew blev oprindelig kendt, som vinder af "Scenen er din" på TV2 i 2005, og efterfølgende kom hans debutalbum på gaden, med titlen "Simon Mathew", som indeholdt flere numre som var store hits over hele Danmark.
Simon Mathew er desuden kendt for sin medvirken, og flotte 2.plads i "Vild med Dans" på TV2, hvor han med succes dansede sammen med partneren Viktoria Franova.
Simon Mathew udgiver i foråret 2008 sin anden CD, som hele branchen forventer sig meget af.


Første single "These Arms" blev udgivet i sommeren 2005, hvor Simon var ude "live" på en række af landets scener. Dette medvirkede til, at singlen lå på "Tjeklisten" i hele 5 uger og Top 3 på single-salgs-chart.

Simon Mathew´s anden single "Dreamer" skrev han selv sammen med Mads Haugaard. Den blev endvidere produceret af det svenske team Emil Gotthard og Magnus Funemyr. "Dreamer" fik stor succes hos de danske radiostationer og har ligget stærkt i toppen på den danske airplaychart.

Aktuelle single er den mere rå "Would you", der ligeledes er skrevet af Simon selv og Mads Haugaard. Albummet kan som helhed vel betegnes som soft rock med Simon Mathews velkendte vokal i fronten.


Simon Mathew er født og opvokset i det nordjyske ud af en musikalsk familie og en børneflok på 5. Hans efternavn kommer fra hans far, der er fra Indien og som i 70´erne dannede par med Simons mor. Det dansk/indiske par sørgede for, at deres børn voksede op i et kreativt miljø med sang og musik bl.a. gospel, som en markant del af deres hverdag. Simon og hans 2 søstre, Rebekka og Sabina har turneret med success i USA, Afrika og Australien, men også herhjemme har man kunne opleve dem sammen.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simon Mathew er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Simon Mathew

For booking af Simon Mathew ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Simon Mathew
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: