Ballon Pedro

Ballonklovne - ballonklovne

Et forrygende show som tager pusten fra de fleste.

Forrygende, morsom og fantastisk, er nogle af de ord der går igen,
når publikum kort skal beskrive trylleshowet med Pedro. Pedro er en fantastisk underholdende ballonklovn, der giver den hele armen, når han tryller for børnene.

Efter forestillingen har børnene mulighed for at komme helt tæt på
Pedro, når han går rundt og laver ballondyr til dem. Det er ikke kun børnene, der kan få glæde af Pedro´s magiske færdigheder. Pedro optræder også for voksne, hvor han bl.a. laver tankelæsning, forudsigelser,og manipulationer.

Ballon Pedro er i ordets bogstaveligste forstand en rigtig ballonklovn. Han laver sjove figurer til børnene. Hunde, papegøjer og andre sjove ting. Skal det være en blå ballon med sjov facon eller røde hunde - en sjov hat, en blomst eller..ja, næsten hvad som helst.

Ballon Pedro elsker at lave ballontryllerier og børnene flokkes om den populære ballonklovn, når han optræder i sit meget farvestrålende kostume og med sine mange balloner i sjove faconer. Børnene elsker at komme hjem med et flot ballondyr. Et godt indslag til åbent hus, firma- eller foreningsfesten.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ballon Pedro er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ballon Pedro

For booking af Ballon Pedro ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Ballon Pedro
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: