Nicolai

Vinderen af MGP

Han er ung og cool, sætter pigehjerter i brand, synger om kærlighed og forelskelse og performer som en drøm. 17-årige Nicolai er nået langt siden han i 2005 vandt MGP med "Shake, shake, shake", og nu er han klar med sit tredje album - et album, der slår fast, at Nicolai er en seriøs og erfaren artist.

Når "Dejavu - Tilbage til mig" rammer hylderne i de danske musikbutikker mandag den 2. februar kan Nicolai Kielstrup stolt læne sig tilbage og glæde sig over, at hans tredje album er en realitet. En cd, hvor den unge performer tager springet fra at være børneartist til at være ungdomsartist.
Ud over at handle om forelskelse og kærlighed, berører han nu også tungere emner som livet og døden i sine sange.

Nicolais tredje udgivelse har været hårdt arbejde, for sammen med sin manager har han stået for hele udgivelsen udenom pladeselskaberne. Den ambitiøse teenager har som altid selv været med hele vejen - denne gang i samarbejde med producer Lars Quang, kendt fra C21 og Unite, samt producerteamet RNG. Nicolai har været med til at skrive alle teksterne og har tilmed været med til at producere og mixe musikken. Netop derfor afspejler "Dejavu - Tilbage til mig" i endnu højere grad end de tidligere album Nicolai selv.
I forbindelse med mine to første plader, hvor vi havde pladeselskaber på, følte jeg ikke, at jeg havde mulighed for at komme nok på banen. Pladeselskaberne ved, hvordan de gerne vil have det, men jeg går meget op i at have indflydelse på alle led af produktionen, og på selv at være med til at følge albummet til dørs, udtaler det populære teenageidol.

Samarbejdet med sin manager og produceren Quang har resulteret i et album, som den charmerende 17-årige er godt tilfreds med:
- Det er gode beats, det er seriøse budskaber, og det er stemningsfyldte dansehits. Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet, og nu glæder jeg mig bare til at opleve andre unge danse og feste til min musik, lyder det fra en stolt Nicolai.

Den hotte heartbreaker ved, hvad det vil sige at være stjerne. Og han ved, hvad der kræves af ham - og det er han parat til at gi' sit publikum. Albummet vil nemlig blive fulgt op af en danmarksturne, hvor både hans dygtige dansere og musikere er med på scenen for at give publikum den helt store oplevelse.

Nicolai Kielstrup er kun 17 år, og hans CV er allerede langt. På de tre år der er gået, siden han vandt MPG, er der sket enormt meget, og succesen har ingen ende ville tage. Han har indtil videre udgivet to albums og står med det tredje i hånden. Og der skal flere kuglerammer til, for at tælle det antal gange den ambitiøse teenager sammen med sin trup af dygtige dansere og musikere har indtaget scener rundt omkring i Danmark.

Nicolais karriere indenfor musik og dans startede for alvor, da han vandt MGP 2005. Men dansetræningen startede meget tidligere. Allerede da stortalentet var 4 år, opstod interessen for at danse - hiphop, street, breakdance og funk. Da Nicolai var 10 år, startede han på LEGOLAND Show Academy, hvor han dygtiggjorde sig i dans og drama i to år. Det var også her, den unge charmør for første gang rigtig begyndte at snuse til sangen og at udvikle sin stemme.

Færdiguddannet fra LEGOLAND Show Academy havde Nicolai mod på meget mere. Han besluttede sig for at gribe chancen og lave et nummer til MGP, som han kunne sende ind. Snart var den unge charmetrold optaget i programmet og med sine tre dansepiger vandt han showet med 'Shake, shake, shake' og fik således skudt sin karriere i gang med et brag.

På det tidspunkt var der ingen, der kunne forudse, at den talentfulde performer allerede som 17-årig skulle sende sit tredje album på gaden. Men når Nicolai sætter sig et mål, går han direkte efter det, og det er tydeligt, at han er meget ambitiøs omkring sin musik og dans.
- Jeg er nok den person, der har størst forventninger til mig selv. Jeg er meget perfektionistisk omkring min musik og mine optrædener, og jeg arbejder altid på at gøre det så godt som overhovedet muligt. Hvis jeg ikke er helt tilfreds, så kasserer jeg det og starter forfra, indtil jeg er helt tilfreds, lyder det fra det målbevidste sang- og dansetalent.

Musik og dans er en stor del af Nicolais liv. Og fordi han var så ung, da han startede med at synge og danse, udvikler han sig med musikken, ligesom musikken udvikler sig med ham:
- Jeg kan tydeligt mærke, at jeg udvikler mig fra album til album. For eksempel oplever jeg, at mine budskaber er blevet mere alvorlige her på min nyeste cd. Et af numrene handler døden - det at miste én man holder af og det var jeg helt sikkert for ung til at synge om for tre år siden. Men det er selvfølgelig ikke alvorlige budskaber det hele, siger den unge jyde med et glimt i øjet og fortsætter:
- Jeg oplever også, at musikken er et godt redskab til at finde mig selv og blive rigtig voksen. Musikken udvikler sig med mig, og jeg udvikler mig med musikken - det er gensidigt.

Med en ugentlig dansetime i København, regelmæssige sangtimer, arbejde i studiet og optrædener i weekender har den 17-årige hjerteknuser nok at se til, når han samtidig skal passe sin skolegang på Handelsskolen i Vejle.

Album-udgivelser:
- "Nicolai" fra 2006, solgte 30.000 eksemplarer og opnåede platin
- "Stage 2" fra 2007, solgte 25.000 eksemplarer og opnåede guld
- "Dejavu - Tilbage til mig" fra 2009
Nicolai har optrådt mere end hundrede steder i Danmark bl.a. på:
- Langelands Festival
- Skanderborg Festival
- Legoland Open Air
- Samsø Festival
- Mini Zulu Rocks


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nicolai er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nicolai

For booking af Nicolai ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Nicolai
Info
Nicolai kan bookes som solist med dansere (1x30-45 min.) eller med band/dansere (op til 2 x 40 min). Ring for ledige datoer, priser m.v.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: