Best Of Magic

Tryllekunstner

Trylleri

Skal du arrangere fødselsdage, bryllupper, familiefester, firmafester, fester for vennerne eller anden sammenkomst. Så er denne form for underholdning en god idé, enten som en overraskelse, eller når værten ønsker at løfte stemningen og ryste gæsterne sammen.

Nærkontakt med en professionel entertainer i egen stue, firma, eller selskabslokaler er en stor oplevelse . Det er noget der huskes længe efter festen er er overstået

Stand up magi


Vi bringer smil og latter frem BEST OF MAGIC stand-up show er det ekstra krydderi der skal til for at skabe en vellykket fest. Showet vi tilbyder, er latterfyldt og er en kombination af tryllekunst, komik, sjov og spændende involvering af jer som tilskuere.

Showet kan indeholde de mest vanvittige ting at trylle med - Alt lige fra vejskilte, fiskebowler med guldfisk i, fremtryllede ringe fra diverse steder, drikkevarer fra skoene(!) (tidligere kommentar "hvor meget kan han have i de sko??), ketchup-flasker der forsvinder, signerede kort i loftet, plakater, tilskuernes afbrændte penge dukker op i frugt, forsvindende ure, skumgummibolde, og nogle gange bliver der optrådt med et stort comedy "sabelsluger-nummer" med assistent i form af en tilskuer. Oplev også det fantastiske morsomme hypnosenummer med Rocky Racoon og meget meget mere.

Meget af det der sker, er ikke set før i Danmark.

Vi bruger ofte vores Stand-up show til fødselsdage, alle former for firmafester og private fester. Dette show kan laves til personer i alle aldre.

Vi former showet efter jeres ønsker, så hvis I har brug for at sætte spot på en kollega, chefen eller fødselaren på en sød og lattermild måde,- gør vi også det.

Det kunne foregå således:
Aftenens hovedperson kommer til at trylle og underholde sammen med tryllekunstneren, uden egentlig at vide hvad der helt foregår. Det er fantastisk underholdende at se på og være med til. Det er bestemt også meget overraskende, at der pludselig dukker en mand (tryllekunstneren) op i selskabet som ingen kender.

Vi sørger også for at alle i selskabet er med lige fra begyndelsen af showet (ryster folk sammen) og desuden kommer til at deltage aktivt et par minutter.

Ligeledes har vi ofte en smuk sangerinde med, som synger en kort sang imens tryllekunstneren tryller diverse ting frem. Det kan f. eks være en hel sværm af sommerfugle, eller en snestorm frem fra hænderne, som en flot afslutning.

Showet kan laves næsten overalt, på en scene eller som walk-around magi.

Varighed: Cirka 35 minutter

Der er ingen tvivl, vores Stand-up show med trylleri er et klart hit.

Vi anbefaler også en eventuel booking af Close-up magi efter Stand-up magic showet - dette er en ideel kombination.

Pakkeløsning med Close-up magi ved bordene efter showet vare i alt cirka 1 time.Close up magi

Denne genre er noget helt for sig selv og kendetegnes ved elegance, utrolige fingerfærdigheder og spontan humor. Her går tryllekunstneren rundt blandt publikum og udfører mirakler lige for næsen af tilskuerne.

Close-up magi er en kombination af tryllekunst og komik der involverer gæsterne helt tæt på.

Close-up magi er perfekt til situationer, hvor der skal lidt uhøjtidelig underholdning til. Underholdningen foregår i samme miljø som festen - rundt ved bordene, lige under næsen på de forbløffede tilskuere. Dette er virkelig ren fingerfærdighed og forbløffelse med kort, ringe, ure, punge, mønter, bolde, flasker, "guldfisk", drikkevarer og meget meget mere...

Den verdenskendte amerikanske tryllekunstner David Copperfield klagede en gang over, at han efter et stort show kunne opleve, at publikum var mere begejstret for hans Close-up magi end for hans store illusioner, som kostede en formue at udfører. Men det er ikke så mærkeligt, Close-up-magi sker for øjnene af publikum.

Vi udfører i øvrigt flere mirakler, som er kendt fra David Copperfield, David Blaine og Henry Evans. Sidste nævnte er verdensmester i Close up magi.

Når Best of Magic udfører Close-up magi sker de utroligste ting.Det skal opleves.Børnetrylleri

Underholdning med trylleri og fantasi - det er noget alle børn kan li' ...
Vi tryller for alle aldre og tager pulsen på stemningen/alder med det samme, og sørger for at alle mere eller mindre bliver involveret eller endda deltager i showet.

Lad børnene møde en tryllekunstner, der straks sætter humøret i vejret hos alle i selskabet. Et rigtigt trylleshow er noget helt specielt.

Vi garanterer at alle får en positiv oplevelse og noget at grine af, i en atmosfære tilpasset det miljø vi optræder i.

I børneshowet bruger vi ting som børnene kender fra deres hverdag, det kan være en tryllehat, terning, ketchup-flaske, silketørklæder, cykelpumper, sæbebobler, "kaniner", sodavand eller måske tryller vi mor eller far om til et dyr. Desuden bruger vi et lille "kæledyr" ved navn Rocky som er et klart hit hos børnene.

Mange gange foregår børneshows på den måde at f.eks. fødselaren bliver klædt ud som tryllekunstner og tryller sammen med tryllekunstneren, dette indslag er meget populært, der sker virkelig noget i dette show, og børnene elsker det.

Vi bruger også balloner og små tryllesæt som gaver til nogle af de børn, der hjælper tryllekunstneren med at trylle under showet. Vi tryller også gerne gaver eller slikposer frem.

Som et finish har vi lavet en aftale med en smuk sangerinde som ofte afslutter showet med en sang som børnene kender.

Imens tryller tryllekunstneren den afsluttende effekt frem. (En snestorm? Et hav af sommerfugle?).

Desuden hjælper sangerinden også med til at få placeret børnene, så alle kan se, og være med inden at trylleriet begynder og kunstneren træder frem.
Vi har stor erfaring med trylleri for børn, og vores forestilling bliver tilpasset således at alle, selv de mindste er med. Der bliver tryllet tæt på publikum og tryllekunstneren skaber hurtigt et samspil mellem magien og børnene.

Ligeledes er en af vores tryllekunstnere også uddannet folkeskolelærer, så der er virkelig en god kontakt og forståelse mellem ham og børnene under forestillingen.Vi signerer gerne autografer på postkort til minde og dagen efter hvert børneshow.

Skal du afholde børnefødselsdag lidt ud over det sædvanlige, så prøv vores børne-trylleshow!


Firma trylleri

Oplev en magisk firmafest
Firmafester, receptioner og julefrokoster, er arrangementer personalet og forretningsforbindelser ser frem til som noget ganske særligt.
Skal festen have et ekstra løft, så er trylleri en underholdningsform der giver festen succes. Alle vil med garanti more sig, og vil ikke tro deres egne øjne når Best Of Magic underholder.


Vi underholder ved alle former for firma arrangementer. Der er mange virksomheder der vælger vores magi ved receptioner, firmapræsentationer og messer, da dette er en god måde at bryde isen på. Vi har et flot Close up program specielt til dette område.
Når der skal holdes fest i firmaet, er vores Stand up pakkeløsning det helt rigtige. Her er der mulighed for at opleve både Stand up show med sangerinde efterfulgt af Close up trylleri.

Dette er den perfekte løsning til enhver firmafest.


Denne form for magi er velegnet til både små og store firmafester og receptioner.
Når Best of Magic udfører Firma magi sker de utroligste ting: lånte pengesedler dukker op de mest vanvittige steder, visitkort bliver præsenteret med ild i, lånte ringe bliver flettet sammen, og selv i publikums egne hænder foregår magien. Vi udfører i øvrigt flere mirakler, som er kendt fra David Copperfield, David Blaine og Henry Evans. Sidste nævnte er verdensmester i Close up magi.

Til julefrokost/firma arrangementer foreslår vi vores Stand up show til voksne evt. afsluttet med lidt CloseUp magi.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Best Of Magic er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Best Of Magic

For booking af Best Of Magic ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Best Of Magic
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: