Mr Toons

Mega Ballon Mand, artisteri, Gade underholdning

Om du er til heste, løver, hunde, sommerfugle, krokodiller, kaniner, dinosauruser. Ja, alle verdens dyr... Mr. Toons fremstiller det hele i sin ballonuddelings-show.

Mr. Toons er også kendt for sin Mega Ballon Mand.

Toons Show:
Originalt og tempofyldt show med artisteri i verdensklasse. "Motion for lattermusklerne"
Oplev bla. Luft-akrobaten på 4m høj girafcykel, tryllekunstneren, cykel-akrobaten, jongløren og den hylende morsomme Mega Ballon Mand. Alt dette og mere til i et og samme show!

Direkte dialog med publikum gør forestillingen levende og værd at se mere en en gang.

Underholdning til sommerfesten, byfest, jule arrangementer, indkøbscentre og mindre arrangementer der kan bruge et festligt indslag.

Lyd, lys scenebord, og publikumsgardin med plads til 300 siddende publikum medbringes efter behov.

Ballonuddeling:
Heste, løver, hunde, sommerfugle, krokodiller, kaniner, dinosauruser. Ja, alle verdens dyr, kom og få lige det dyr du bedst kan lide.

Bare brug fantasien og ønsk. Hver ballon fortæller en lille historie; blomster-ballon hat, violin, helikopter. Ballon uddeling foregår i et hæsblæsende tempo med op til 60 figurer i minuttet.

Ballonuddeling er ofte en god ide efter forestillingen, her får jeg mulighed for at pjatte og snakke med børnene personligt. Alle går hjem med deres egen personlige ballon-figur.

Gade underholdning
Gade underholdning er fis og ballade og det har jeg rigtig god erfaring med.

Grundlæggende gælder det om at få publikum med for at give en oplevelse ud over det sædvanlige, både hvad angår skøre indslag og det teknisk artistiske niveau. Der bliver improviseret og publikum bliver involveret direkte i en uforudsigelig forestilling fyldt med tossede indfald og udfald.

"Idioten" tilrettelægger gerne forestillinger og event efter et tema, eks. middelalder tema, cirkus tema, aktuel årstid, historisk tid, etc. Du er velkommen til at kontakte mig med dine ideer og forslag.

Mega Ballon Mand
Mega Ballon Manden er vel nok det nummer Mr Toons er mest kendt for.
Det er magisk når Mr Toons forsvinder ind i kæmpe ballonen der bliver levende, hopper og forvandler sig til fantasi figurer, gris, kylling, snegl, ko og en skulptur af Salvador Dhali, også den dansk national sang kommer under behandling.

"Det lyder komplet vanvittigt når Mr Toons taler inde i ballonen fyldt med helium"
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mr Toons er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mr Toons

For booking af Mr Toons ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Mr Toons - Mega Ballon Mand
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: