Karen Thisted

Foredrag

DET SKAL MÆRKES AT DU LEVER
Karen Thisted, forfatter, journalist, der startede bølgen af samtalebøger i Danmark med bogen " Det skal mærkes at vi lever" med Danmarks nationaldigter Benny Andersen og Danmarks mest elskede præst, Johannes Møllehave.

Karen Thisted solgte over 300.000 eksemplarer af denne bog og blev dermed alle samtalebøgers moder.

Karen Thisteds foredrag tager udgangspunkt i denne bog, og hun fortæller alt om de to mænds livsmod, selv om de netop havde mistet deres elskede livsledsagere. Der sker de mest forunderlige ting på de tres rejse til Kreta, hvor bogen blev til, og hvor begge de to dejlige mænd pludselig får lyst til livet igen.

Karen Thisted læser også Benny Andersens dejlige digte op og giver Johannes Møllehaves tolkning af digtene, så de kan bruges i vores eget liv og virker bedre end psykologhjælp.

Foredraget kommer også ind på forfatterens andre bøger, der alle handler om at få glæde i livet.

Karen Thisted bookes på tlf. 7020 3648

Læs mere om Karen Thisteds foredrag på karenthisted.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karen Thisted er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karen Thisted

For booking af Karen Thisted ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Karen Thisted

Karen Thisted

Karen Thisted

NY BOG FRA KAREN THISTED

"Den første aften endte med, at Johannes Møllehave læste på sit værelse, indtil han faldt i søvn. Benny Andersen og jeg havnede på en restaurant, hvor vi dansede til klokken fire om morgenen
(.) Jeg havde kun sovet i en times tid, da det bankede på døren, der stod Møllehave, iført lange bukser og tweedjakke."

Erindringsbog af Karen Thisted:
Så skal der leves!

BID LIVET I LÅRET! er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat af Danmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karens liv. I 2003 blev hun lukket ind i de to herrers forunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren Det skal mærkes at vi lever.

Siden hun begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967 har hun beskrevet Danmark.
Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, blev en del af hendes eget ofte fortumlede
liv, hvor arbejdet var den helt store glæde. Det har været festlige år, men
Karen Thisteds fortælling er ikke kun sjov og ballade, bl.a. blev hun ramt af en dyb
depression, som hun også beskriver i al sin gru.

Om forfatteren:
KAREN THISTED, f. 1946, er journalist og forfatter. Hun startede bl.a. Go'morgen Danmark på TV 2 sammen med Michael Meyerheim, var chef for Danmarks længst producerede underholdningsprogram Eleva2ren, og senest har hun og Suzanne Bjerrehuus vundet priser for fornyelse af tv-genren med Mormors Bordel.

Hun har desuden skrevet en del bøger bl.a. bestsellerne Det skal mærkes at vi lever (Politikens Forlag, 2003), der blev købt af flere end 275.000 danskere og Du har rørt ved mit hjerte (Politikens Forlag, 2005).

Mormors bordel

Karen Thisted og Suzanne Bjerrehuus satte gang i prostitutionsdebatten, da de i otte tv2-programmer arbejdede i ptostitutionsbranchen i Danmark.

Ny bog fra Karen Thisted

Nu er Karen Thisted aktuel med bogen "Vikingen og kameldriveren".


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Karen Thisted

 Karen Thisted
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: