Swing Darlings

Show, sang og underholdning

Med satiriske tekster og en snært af nutidens humor bliver 40´ernes evergreens og swingende dansenumre kogt sammen til et forrygende show i ægte Broadway stil.

Oplev 3 små neurotiske single kvinder på slap line, følg deres drømme om den store kærlighed, og ikke mindst deres frustrationer over at skulle dele rampelyset med andre, end deres eget ego, men når de på trods af alt lader sig inspirere af Andrews Sisters og synger 3-stemmig til numre som Rhum and coca cola, Bei mir bist du shein og In the mood mødes de i en fælles harmoni, der klinger af 40´ernes naivitet og livsglæde -

Et show som vil henrive publikum i alle aldre!

I den musikalske forestilling "Hug en hæl og klip en tå" følger vi tre små-neurotiske kvinder på vej mod de 40 der på trods af meget forskellige liv og personligheder, dog har en ting til fælles, at de alle mener de bør kunne det samme som en mænd bare i højhælede sko! De slår på bongo trommen omkring 6 om dagen, børn, karriere, rygning, blondiner og svensker.

Biografi:

Johanna Fridell
Uddannet musicalartist v. Ballet Akademiet 1993-96.
Medvirket i bl.a. Cats, Cabaret, Guys and dolls, Annie get your gun, Beauty and the Beast, Show Boat, Sommer i Tyrol samt filmene Dancer in the dark and Halala Bad blues.

Johanna underviser i jazz på Det Danske Musical akademiet, Stepz og Hvidovre musikskole.

Bettie Freja Holmlund Uldal
Uddannet musicalartist v. Performing Art School 1993-96.
Hun har koreograferet Midt om natten på Odense teater, Be-Bop-A-Lula i Glassalen, Lys over Skagen og utallige modeshows og danseshows.

Medvirket i bl.a. Fame, Askepop, Guys and dolls, Annie get your gun og Kamelia damen. Har desuden medvirket i Cirkusrevyen mange gange og var med i Dansk Melodi grand prix 2005.

Line Østergaard Jeppesen
Uddannet musicalartist v. Det Danske Musicalakademi 2002-05. Medvirket i bl.a. Spillemand på en tag ryg, Lys over Skagen, Den blå Karusell, , Skatteøen, Tommy, West Side Story.

Har desuden medvirket i kortfilmen 'Samspil'. Line er den ene halvdel af den komiske makkerpar 'Søstrene Scerzos Musikalske Varieté med Husorkester`.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Swing Darlings er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Swing Darlings

For booking af Swing Darlings ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Swing Darlings

Swing Darlings

JUL PÅ BAGHJUL

- en musikalsk kabaret der kører julen i stilling. Julen står for døren, så hvorfor ikke lukke den ind med Swing Darlings, som får folk i den helt rette stemning.


Med julen som omdrejningspunkt bevæger vi os ind og ud af
humoristiske tekster, fejende dansenumre og en perlerække af julens melodier.

En fryd for både øjet og øret, som giver genklang i alle aldre.

Swing Darlings består af Johanna Fridell, Bettie Uldal og Line Østergaard, alle kendt fra de den danske musical scene.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Swing Darlings
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: