Vi starter i det små

Vi starter i det små
tilbyder musikalsk komik til kurser, fester eller andre arrangementer.


"Det er underholdning, når det er bedst. Et forrygende show, hvor man på én og samme tid både bliver provokeret og strøget med hårene. Man bliver udfordret på sine grænser, samtidig med at man ler, så tårerne triller. Intelligent og charmerende underholdning."

Henriette Stein, Danmarks Lærerforening.Vi starter i det små har igennem ti år optrådt med musikalsk-komiske shows over hele landet og har for nylig bl.a. medvirket i TV2 Charlies Charlie Varieté og Flemmings Helte på DR. Gruppen kombinerer teatrets dramatraditioner med musikalsk charme og standup'ens skarpe humor.

Vi starter i det små består af Jacob Madsen Kvols, Kasper Nielsen, Johannes Vestergaard og Christian Bøtker. De fire begyndte deres samarbejde under gymnasiernes Operation Dagsværk i 1997, hvor de tjente penge til det gode formål ved at underholde på gaden. Siden har gruppen udviklet sig og løbende præsenteret nye shows. I showet Værten er lille fra 2004 samarbejdede de med vinderen af Stjerne for en aften Susanne Billeskov. Susanne vandt konkurrencen med figuren Lone Jensen, der netop blev udviklet i samarbejde med De Små. Vi starter i det små har desuden optrådt i Musikhuset i Århus og som konferenciers ved SLR Open air i Slagelse, hvor de introducerede navne som Mew, TV2 og L.O.C.

"Vi starter i det små er en stor oplevelse både musikalsk og humoristisk.
Den fine blanding af velklingende sang og muntre indslag gør deres optræden til en sand fornøjelse. Gruppen har en god sans for at indrette deres optræden efter det publikum, de står overfor - uanset om det gælder sceneshows, foreningsarrangementer eller familiefester."

Lars Peter Melchiorsen, formand for KLF, Kirke og Medier og Toftlund Biograf.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vi starter i det små er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Vi starter i det små

For booking af Vi starter i det små ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Vi starter i det små
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: