Djanzz

Djanzz - jazz for børn

CD´en "JungleJazz for Børn" udkom i 2002 og gjorde Djanzz til Danmarks mest elskede børnejazzorkester. Anmelderne kaldte CD´en en moderne klassiker inden for børnemusik og Djanzz har siden spillet ca 600 børnekoncerter bl.a. på plænen i Tivoli, på kunstmuseer, biblioteker, spillesteder og festivaler landet over samt optrådt på TV ved flere lejligheder.

Siden har orkestret udgivet endnu 2 CD´er for børn samt en CD for voksne.

Mød ællingen Ægir der opfandt rappen. Den rumbadansende elefant der forelsker sig i pigen Iben. Det lille jazztog. Dovendyret Erna der føder verdens første sovedyr. Plus en brøleabe.

Musikken bevæger sig fra fransk sigøjnerswing og brasilianske danserytmer til spansk serenade og junglereggae.

" Musikken kan både kaldes tidløs, gammeldags, moderne og nyskabende, og Djanzz rammer dermed plet....oplevelser af høj karat", skrev pressen.
Djanzz er:

Carl Quist Møller - slagtøj
Palle Windfeldt - guitar og sang
Sille Grønberg - guitar og sang

UDDRAG AF EVALUERINGER:
"Djanzz er suveræne. Det er så gennemarbejdet og fungerer fantastisk med kombinationen af historier og sange. Og så har de en energi og spilleglæde der smitter og sætter sig spor - fornemmelsen er som efter indtagelsen af rigtig lækker belgisk chokolade..."
Børnekulturkonsulent i Helsingør okt.2003

"Jeg har i mine mange år som børnehavepædagog set flere hundrede forestillinger og Djanzz er noget af det bedste og mest kvalitative børneunderholdning jeg har set nogensinde.."
Pædagog fra Børnehuset i Holte sep´ 2002

".De tre meget meget dygtige mennesker i orkestret fangede børnene fra allerførste sekund med deres utroligt levende og humørfyldte fremtræden...Alt i alt et hamrende flot show!!"
Naturbørnehaven Rødekro

"..de tre musikere formåede virkelig at få de 500 mennesker der var mødt op, til at leve med. Der blev sunget, klappet, hujet, og vippet med fødderne under hele koncerten."
Jydske Vestkysten

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Djanzz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Djanzz

For booking af Djanzz ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Djanzz
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: