Line Vittrup og Per Martin

Juleshow

BARE JULEMANDEN NU IKKE MISTER JULEGLÆDEN !!!

Er en dejlig forestiling med håb, drømme,udholdenhed, latter, klovnerier, jonglering, kravlenisser og troen på at alt kan lade sig gøre, hvis man bare selv tror på det.......dog hjulpet lidt af den MAGISKE nissehue.

En dejlig familie forestilling for både store og små.

Her vil I komme til at møde julemanden, som helt har opgivet julen.

Statsministeren har nemlig befalet at i år, skal der være cirkus jul i hele landet.

Den kære julemand ved slet ikke noget om cirkus,, og er så bedrøvet MEN heldigvis møder han Nissepigen Line, som har rejst rundt med cirkus i 180 år,,altså næsten :-)

Og mon ikke julemanden får sit humør tilbage når Nisse pigen Line spreder ud af håb, drømme , latter, og troen på at alt kan lade sig gøre, hvis man bare tror på det...dog hjulpet af Nisselines MAGISKE Nisse hue.

I vil også møde Nisse Per,, han er en rigtig drillenisse.
Men Nisseline kender sine tricks til at få hendes ønsker opfyldt så godt hjulpet af den magiske nissehue ,vil I med sikkerhed opleve, klovnerier, akrobatiske kravlenisser, jonglering og tryllerier i en god julefortælling.

Tror du ,,julemanden får sin juleglæde tilbage ????

Per Martin, har med sine mange forskellige cirkustalenter underholdt børn og voksne det meste af sit voksenliv rundt i Danmark.

Line Vittrup har optrådt verden over i cirkus, tv,varieteer og afholdt cirkusworkshop for instituationer samt deltaget i adskillige teaterstykker. Sidst set herhjemme på TV2,sådan cirkus med bubber som vært,

Spilleplads: 5x4 meter
Teknisk krav: 230 v
Antal tilskuer: max 300
Varighed: ca.40 min
Alder:fra 3 år

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Line Vittrup og Per Martin er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Line Vittrup og Per Martin

For booking af Line Vittrup og Per Martin ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Line Vittrup og Per Martin
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: