Thomas Johansen

Solo Duo

En erfaren musiker skal kunne vurderer hvilken musik der skal leveres til det enkelte arrangement. Thomas Johansen sørger for en flot og præsentabel spisemusik i et lydniveau der matcher den fest der spilles til. Dansemusikken spilles for det publikum der er til stede og det er jo oftest meget blandet, dermed er repertoiret også afstemt derefter.

Thomas Johansen spiller også dansktopmusik, det er jo trods alt den slags musik alle synger med på og danser mest til.

Thomas Johansen har spillet med nogle af Danmarks bedste orkestrer både som trommeslager og keyboardspiller - og var fast musiker med Birthe Kjær i 1996-97-98 og har dermed spillet til koncerter, halballer, fi rmafester, festivaler, på kroer, hoteller til byfester overalt i Danmark og fået den nødvendige erfaring der skal til for at begå sig i toppen af dansk underholdning.

Thomas Johansen spiller et alsidigt og varieret repertoire og med et moderne og hele tiden opdateret udstyr kan man som publikum roligt læne sig tilbage og nyde én af de mest velspillende keyboardspillere i Danmark.

Thomas Johansen startede i 10 års alderen med at spille til fester og har siden oparbejdet en rutine og erfaring man skal lede langt efter.

I 2007 var Thomas Johansen med i Tv-programmet "Top Charlie" med egen tekst og musik, efter udgivelsen af single Cd'en "Faldet For Dig". Scandinavian Live Music - i Norge, Sverige og Danmark.

Thomas Johansen -kan også arrangeres som med sangerinder eller guitarist.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Johansen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Johansen

For booking af Thomas Johansen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Thomas Johansen
Repertoire
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: