Christian Sievert Trio

Kirkekoncert

Krydsfelt mellem flamencoen og tidlig spansk orgelmusik

Der er mange vidnesbyrd om at religioner kan leve fredeligt side om side. Et af de meget håndgribelige beviser på dette er f.eks. flamencomusikken. Dens rødder spores omkr. 1000 år tilbage til nordindiske sigøjnere, der på vandring gennem Orienten, Mellem- Europa og Nordafrika bragte deres musiktradition med sig til Andalusien, hvor den blev blandet med den spanske folklore og tradition. Her indoptog den desuden elementer af jødisk, muslimsk og kristen musik.

Til koncerten har musikerne valgt at sætte fokus på krydsfeltet mellem flamencoen og tidlig spansk orgelmusik med både kirkelig og verdslig baggrund. I et par numre prøver de endda på at skabe en sammenhæng mellem disse to størrelser.

Christian Sievert er en kendt skikkelse i det danske musikliv. Han er autodidakt, og har igennem årene udviklet en uovertruffen beherskelse af akustisk guitar. Hans specielle teknik giver ham en næsten ubegrænset mulighed på instrumentet. Hans stil er præget af hans mangeårige beskæftigelse med netop flamencomusikken. Det betyder ikke, at han udelukkende beskæftiger sig med denne musik. Han har bevæget sig i snart sagt alle musikalske genrer indenfor den rytmiske musik Han har bl.a. arbejdet sammen med Lars Trier, Jukka Tolonen og Mehmet Özan.

János Ferenczi debuterede som pianist i 1980 efter endt uddannelse ved Det jyske Musikkonservatorium. PO-eksamen i 1983, og har siden virket som organist ved forskellige kirker. Er i dag organist ved Elsted Kirke v. Århus. Koncertvirksomheden omfatter såvel solistkoncerter, som koncerter, hvor han optræder som akkompagnatør. Her kan bl.a. nævnes et mangeårigt samarbejde med Ulrik Cold.

Gábor Ferenczi som er bror til János er uddannet trommeslager fra Ungarn og musikpædagog i kommunale musikskoler i 15 år. I Danmark har han modtaget undervisning af bla.a Ed Thigpen (trommer)og Finn Hagested (percussion), Ole Pedersen (Kgl.Kapel )og er aktiv musiker i forskellige orkestre i Nordsjælland
Samarbejdet med Christian Sievert opstod i ønsket om at eksperimentere med melodi, harmoni og rytme.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christian Sievert Trio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christian Sievert Trio

For booking af Christian Sievert Trio ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Christian Sievert Trio
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: