Ny Michala Petri live optagelse

50 ÅRS FØDSELSDAGSKONCERT

Onsdag 18. marts 2009 kl: 14:32

Michala Petri 50 års fødselsdagskoncert

I denne måned udsender OUR Recordings en LIVE optagelse fra en enestående koncert som fandt sted i en totalt udsolgt Tivolis
Koncertsal den 7. juli 2008 på Michalas 50 års fødselsdag.

At Tivolis Koncertsal har en helt speciel betydning for Michala er ikke nogen hemmelighed, da det var her hun havde sin debut med orkester allerede da hun var 11 år, - den 9.juli 1969, - det var også her hun fejrede sin 30 og 40 års fødselsdag, og her hun i 2000 fik overrakt Sonnings Musikpris.Valget af det fantastiske kammerorkester Kremerata Baltica til at spille sammen med Michala på denne dag var oplagt, da hun de senere år har arbejdet meget sammen med netop dette orkester og violinisten Gidon Kremer.

Repertoiret til koncerten afspejler det store spænd der er i Michalas repertoire. Barokmusikken, repræsenteret med de 2 mestre Albinoni og Vivaldi, både startede og afsluttede aftenen - det sidste værk af Vivaldi, er det værk Michala har spillet flest gange i hendes nu 40 årige karriere! Som noget relativt nyt har Michala også de senere år arbejdet med den musik Mozart skrev for traversfløjte, og Mozart var på koncerten repræsenteret med Andante C-Dur KV 315 for fløjte og strygere.
Michalas store interesse for nyskrevet musik fik en stor plads ved koncerten, - 2 meget spændende og fremadskuende værker, skrevet til hende og Kremerata Baltica, af henholdsvis den russiske komponist Artem Vassiliev og den kinesiske komponist Chen Yi.

Kremerata Baltica spillede ved koncerten 2 værker hvoraf det ene, Nino Rota`s Concerto for Strings er med på udgivelsen, sammen med en aldeles vidunderlig udgave af Peter Heidrich`s variationer over Happy Birthday.

Læs mere om Michala Petri & Lars Hannibal


© Copyright 2018 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.