Ny Michala Petri live optagelse

50 ÅRS FØDSELSDAGSKONCERT

Onsdag 18. marts 2009 kl: 14:32

I denne måned udsender OUR Recordings en LIVE optagelse fra en enestående koncert som fandt sted i en totalt udsolgt Tivolis
Koncertsal den 7. juli 2008 på Michalas 50 års fødselsdag.

At Tivolis Koncertsal har en helt speciel betydning for Michala er ikke nogen hemmelighed, da det var her hun havde sin debut med orkester allerede da hun var 11 år, - den 9.juli 1969, - det var også her hun fejrede sin 30 og 40 års fødselsdag, og her hun i 2000 fik overrakt Sonnings Musikpris.Valget af det fantastiske kammerorkester Kremerata Baltica til at spille sammen med Michala på denne dag var oplagt, da hun de senere år har arbejdet meget sammen med netop dette orkester og violinisten Gidon Kremer.

Repertoiret til koncerten afspejler det store spænd der er i Michalas repertoire. Barokmusikken, repræsenteret med de 2 mestre Albinoni og Vivaldi, både startede og afsluttede aftenen - det sidste værk af Vivaldi, er det værk Michala har spillet flest gange i hendes nu 40 årige karriere! Som noget relativt nyt har Michala også de senere år arbejdet med den musik Mozart skrev for traversfløjte, og Mozart var på koncerten repræsenteret med Andante C-Dur KV 315 for fløjte og strygere.
Michalas store interesse for nyskrevet musik fik en stor plads ved koncerten, - 2 meget spændende og fremadskuende værker, skrevet til hende og Kremerata Baltica, af henholdsvis den russiske komponist Artem Vassiliev og den kinesiske komponist Chen Yi.

Kremerata Baltica spillede ved koncerten 2 værker hvoraf det ene, Nino Rota`s Concerto for Strings er med på udgivelsen, sammen med en aldeles vidunderlig udgave af Peter Heidrich`s variationer over Happy Birthday.

Læs mere om Michala Petri & Lars Hannibal


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

LOTTE HEISE - NY BOG
Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- om at bo med sin handicappede mor
Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz

OPLEV FEDE FINN I 2015
Så er der igen liv I Fede Finn & Funny Boyz, som i februar starter sæsonen 2015 op i Polen, hvor over 800 danskere venter spændt på deres nye show.
Anne Linnet

Anne Linnet

KIRKEKONCERT OG JULEKONCERTER I 2015
Vi er stolte af at kunne præsentere Anne Linnet til landets kirker i marts, april,maj samt juni måned 2015 og julekoncerter i december 2015
FASTELAVN ER MIT NAVN...

FASTELAVN ER MIT NAVN...

UNDERHOLDNING TIL ÅRETS FASTELAVNSFEST 2015
Du kan stadigvæk nå at booke underholdning til fastelavnsfesten...