Lene Siel

NYT JULE ALBUM: HIMLEN I MIN FAVN

Tirsdag 27. oktober 2009 kl: 14:30

Den 16. november udkommer Lene Siel med jule albummet 'Himlen i Min Favn' som hun længe har haft lyst til at indspille, men på forunderlig vis, er der alligevel gået 15 år siden hun sidst udgav en Jule CD.

Det var 'Nu Tændes Tusind Julelys' der til dato har rundet et salg på over 120.000 eksemplarer.

Langtidsholdbar må være den mest passende betegnelse at hæfte på Lene Siel. Lene Siel er Danmarks stille succes, og en befriende modvægt til tidens "we wanne be famous" tendens. Lene Siel har altid vægted musikken og glæden ved at synge, højere end at være trendy og med på beatet. Hun er pigen som bærer gummistøvlen og stilletten lige natuligt, prinsesse og bonderøv i samme person. Hvilket hendes musik også afspejler, den er forfinet og jordbunden på samme tid og igennem hele sin karriere har Lene Siel været indbegrebet af integritet, nærvær og naturlighed.

Hvorfor Lene Siel?
Jamen hvad er så nyt kunne man tænke, hvad er den nye historie... for sådan én skal der jo obligatorisk være når man er aktuel kunstner idag.. det er ikke nok "bare" at udgive en cd,- der skal gerne være en personlig og vedkommende historie bundet op på kunsten og kunstneren for at folk finder det interessant at læse og høre om ;)

Som tidligere nævnt er Lene, pigen der gerne tropper op i både gummistøvler og stiletter når den enkelte lejlighed byder sig,- men det virkelige nye ved den naturlige søde pige fra nordjylland, er at Lene for alvor nu hvor hun sjovt nok har rundet de 40 år har taget skeen i egen hånd. Lene startede som sangerinde i en meget tidlig alder - ja stadig teenager - og er blevet guidet og vejledt af managers og pladeselskabsfolk hele vejen op gennem karrieren. Dette er bestemt ikke negativt på nogen måde, det gør måske bare at man med årene vender sig til at der bliver taget beslutninger for sig, man følger ligesom med den strøm der bliver banet for sig, og stopper ikke så ofte op og mærker efter om man egentlig selv er hundrede procent med.

Genre-mæssigt har Lene altid elsket de store ballader og sange med tro og indhold, så den musikalske sti hun befinder sig på matcher for alvor nu hendes egen alder.

Mor og Sangerinde
Op gennem 30'erne har Lene fået 3 dejlige børn (alle piger) med sin mand og kapelmester "Luffe". For de der selv har børn ved de godt at det nærmest er et fuldtids-job i sig selv, så i den periode har det været både praktisk og rart at have folk omkring sig til at hjælpe med de praktiske ting omkring cd-udgivelser, koncert-tourneer, presse interviews osv.

Pigerne er i dag så store at de ikke længere "hænger" i mors skørter, så tiden er inde for Lene til at blive sin egen forretningskvinde. Lene har såmænd et lille udehus i baghaven som hun netop er ved at indrette til kontor, hvorfra hun skal være sin egen producer og manager! Så man kan bogstaveligt talt kalde hende for "forretningskvinde i gummistøvler".

Nyt Kapitel
Lene kaster sig hovedkuls ud i udfordringen og skal for første gang helt og holdent selv have ansvaret og overblikket over sin egen karriere,- Lene siger:

"Jeg er jo blevet min egen producent, på denne nye CD, som udkommer midt i november 2009. Det har været et utrolig spændende, befriende og ansvarshavende projekt. Sjældent har jeg brændt så meget for et projekt og kælet for mindste detalje.
Alle numrene er valgt med hjertet, og lysten til at sætte mit eget præg på netop disse melodier har været så inspirerende".

Alle Lene Siels mangfoldige CD-udgivelser er uden undtagelse blevet varmt modtaget af hendes publikum, hvilket hendes samlede salgstal på over 1 million også vidner om. Ligeledes er Lene Siel et af Danmarks absolut stærkeste koncertnavne på de store indendørs musikscener, hvor et stort trofast publikum besøger hendes meget anmelder roste juleturné.

I år tager Lene på juletourné sammen med Thomas Eje og det engelske band BLAKE (Englands svar på Il Divo), så dette show er hun også ved at planlægge samtidig med cd-indspildningerne.

Både Thomas Eje og Blake vil være duet partnere på Siel's jule-cd, og julekoncerterne siger Lene: "Hele planlægningen, øvetiden og indspildningerne ender i et brag af et juleshow, hvor vi alle medvirker. Vi synger og underholder hver for sig, to og to, samt alle sammen, sammen. Vi glæder os til at sprede god, varm, sjov og smuk julestemning ud over Jer allesammen".


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

LOTTE HEISE - NY BOG
Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- om at bo med sin handicappede mor
Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz

OPLEV FEDE FINN I 2015
Så er der igen liv I Fede Finn & Funny Boyz, som i februar starter sæsonen 2015 op i Polen, hvor over 800 danskere venter spændt på deres nye show.
Anne Linnet

Anne Linnet

KIRKEKONCERT OG JULEKONCERTER I 2015
Vi er stolte af at kunne præsentere Anne Linnet til landets kirker i marts, april,maj samt juni måned 2015 og julekoncerter i december 2015
FASTELAVN ER MIT NAVN...

FASTELAVN ER MIT NAVN...

UNDERHOLDNING TIL ÅRETS FASTELAVNSFEST 2015
Du kan stadigvæk nå at booke underholdning til fastelavnsfesten...