Fede Finn på vej i Norge og Tyskland

KULTKONGER INDENFOR DANSK SHOWBIZZ

Onsdag 6. januar 2010 kl: 16:00

Fede Finn på vej i Norge og Tyskland

Finanskrise bekæmpes med udvidelse, landvindinger, masseudgivelser og et sandt festfyrværkeri i Jubilæumsåret 2010.

Der kan ses frem til et gigantisk jubilæumsår i 2010, - et år der kan gøre læsere og alle aktørerne helt stakåndet. Hos de store drenge i Fede Finn & Funny Boyz , er glæden til at få øje på, når de efter nytår kan fejre 45 år på landevejen, en rund fødselsdag (Fede Finn bli´r 60) udsendelse af dobbeltalbum og dvd samt det at kunne bryste sig med titlen - "Nu med kavalergang".

Nye i bandet er skønne Maud Kofod, den 38 årige magister i musik, kendt fra de seneste 2 års "Fællessang På Charlie", og sammen med Fede Finn & Funny Boyz en suveræn nr. 1 på Danmarks Radios dansktop gennem de sidste 10 uger og et stort radio hit med "Du må godt få lov", hun indtræder som permanent medlem fra nytår. Det samme gør sanger og tangentspiller Jan Jacobsen, der var et af de helt store navne i 70'erne på den danske scene (Jan & Rene). De to skal udfylde pladsen efter Jørn Rosenville, der har valgt at forlade succesen med Funny Boyz til fordel for at solokarriere. Da Fede Finn & Funny Boyz kampvægt skal holdes intakt, har bandet valgt 2 nye til at opfylde kravet om ½ ton kød på scenen, med den nye tilføjelse kødet er meget friskere, væsentligt kønnere at se på og samtidig er sidste salgsdato rykket flere år ud i fremtiden.

Fede Finn & Funny Boyz har netop skrevet kontrakt med filmselskabet 4 ½ i Oslo omkring markedsføring af Danmark som turist mål. De skal lokke vores norske broderfolk, til at holde ferie i Danmark med hittet Kærligheden Brænder. Denne satsning medfører, at der samtidig udsendes et album specielt på det norske marked og der bliver iværksat en stort opsat tv kampagne i foråret 2010, så de fedes musik bliver udbredt i Norge, - hvor der for længst er etableret en velfungerende fanklub.

På det tyske marked er det "En glad lille cowboy" også udgivet på det tyske marked, i det nye år, samtidig med at en stor Dansk Jubilæums Tour vil føre bandet rundt i alle kroge af Danmark. Vi skal den kommende sæson gøre vores, til at give publikum en oplevelse, et show der i den grad kommer ud over scenekanten, nu hvor Fede Finn & Funny Boyz er blevet til 5, og hvor vi opruster så man kan få lukket snakken om finanskrisen.

De fede sætter ikke farten ned, men kører videre i overhalingsbanen.


© Copyright 2021 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.