Bryan Rice

NY, STOR POWERBALLADE SINGLE

Onsdag 14. september 2011 kl: 14:26

Bryan Rice

Det er blevet alt for hurtigt efterår, men Bryan Rice er klar med den sang han mener passer bedst til regnvejrsdage, ild i pejsen og mørke morgener.

'Make the moment last' er 5. singleudspil fra Bryans 'Another Piece of Me' album. Singlen er indspillet som den allersidste få dage inden pladen gik i trykken, så Bryan hastede til Berlin og fik på få timer indspillet hvad han selv omtaler som 'den perfekte powerballade'.

"Det er en sang der handler om frygtesløst at erklære sin kærlighed til en anden, lære af de fejl man har gjort og få dem vendt til noget positivt. Få tingene til at fungere på trods af de forhindringer der må være. Et rigtig smukt budskab som jeg tror mange kan bruge i deres hverdag, ikke kun i deres forhold, men i livet generelt.

Jeg kan huske, at da jeg stod og indspillede sangen fik jeg en kæmpe klump i halsen. Jeg kunne mærke hvor vigtig teksten var for mig, og ikke mindst hvor stærk en melodi jeg pludselig stod og sang. Det er så smukt når man når der til hvor man virkelig tænker 'that's the way this life should be, me and you, you and me'." siger Bryan om det der faktisk er hans 14. radiosingle på 6 år.

Der er sket meget for Bryan i de sidste 6 år. 3 studiealbums og et utal af koncerter i indog udland er det blevet til. Og til marts 2012 skal Bryan igen stå på de skrå brædder i Thomas Helmig Teaterkoncerten 'Stupid Man' som denne gang opføres på Bellevue Teateret nord for København.


© Copyright 2021 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.