Best of Magic

Tryllekunstner André Nybo

André Nybo kan være med til at gøre jeres julefrokost helt speciel med sit trylleshow. Han kan også gøre julen helt magisk med sit juleshow for børn

Det er altid noget helt speciel når julen nærmer sig. Alle børn glæder sig til julemåneden, for det er her magien sker.

Best of Magic skaber rammerne for børn og voksne med deres helt specielle juleshow. Hvert år i juli planlægger de årets juleshow. Der er ingen standardshow. Best of Magic tilrettelægger trylleriet efter børnenes behov og ønsker.

André Nybo, børnetryllekunstner, er uddannet folkeskolelærer, og han har et fængende og fantastisk godt tag på børnene under showet.

Best of Magic børneshows er ikke helt almindelige! André lægger stor vægt på ikke at anvende effekter, der kan virke skræmmende på børnene. Han tryller for alle aldre og tager pulsen på stemningen og alderen med det samme. Han sørger for at alle mere eller mindre bliver involveret eller deltager i showet.

Tryllekunstneren har bestemt også brug for hjælpende assistenter under trylleshowet. Mange gange foregår det på den måde, at barnet bliver klædt ud som tryllekunstner og tryller sammen med tryllekunstneren. Dette indslag er selvsagt meget populært. Der sker virkelig noget i dette show, og børnene elsker det! Best of Magic bruger også balloner som gaver til nogle af de børn, der hjælper tryllekunstneren med at tryllerierne. Best of Magic tryller også gerne gaver eller slikposer frem til sidst i showet, hvis det ønskes.

Som festlig afslutning har Best of Magic lavet en aftale med en smuk sangerinde, som ofte afslutter showet med en julesang, som børnene kender. Imens tryller tryllekunstneren den afsluttende effekt frem. Det kan eksempelvis være en "snestorm", mens børnene synger "Nu er det jul igen".

Desuden hjælper sangerinden også til med at få placeret børnene, så alle kan se og være med inden tryllerierne begynder, og tryllekunstneren træder frem.

Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad den enkelte kunde ønsker sig til festen. Kun fantasien sætter grænser for vores juleshow.

Trylleri for voksne
André Nybo kan være med til at gøre jeres julefrokost helt speciel med sit trylleshow, og samtidig sørge for, at der vil blive grinet, talt godt og grundigt sammen under middagen, eller senere på aftenen om det der netop er foregået.

Tryllekunstner André Nybo´s juleshow er det ekstra krydderi der skal til, for at skabe en vellykket fest. Showet han tilbyder, er latterfyldt og er en kombination af tryllekunst, komik, sjov og spændende involvering af jer som tilskuere.

Han former showet efter jeres ønsker, så hvis I har brug for at sætte spot på en kollega eller chefen på en sød og lattermild måde gør han også det.

Det kunne foregå således:
Aftenens hovedperson kommer til at trylle og underholde sammen med tryllekunstneren, uden egentlig at vide hvad der helt foregår. Det er fantastisk underholdende at se på og være med til. Det er bestemt også meget overraskende, at der pludselig dukker en mand (tryllekunstneren) op i selskabet som ingen kender.

André sørger også for at alle i selskabet er med lige fra begyndelsen af showet (ryster folk sammen) og desuden kommer til at deltage aktivt et par minutter

Ligeledes har André også ofte en smuk sangerinde med, som synger en kort sang mens tryllekunstneren tryller diverse ting frem. Det kan f. eks være en flot snestorm, der bliver tryllet frem, imens sangerinden synger "White Christmas". Spørg venligst for booking af sangerinden også.

Showet kan indeholde de mest vanvittige ting at trylle med - Alt lige fra vejskilte, fiskebowler med guldfisk i, fremtryllede ringe fra diverse steder, drikkevarer fra skoene, Tidligere kommentar "hvor meget kan han have i de sko?, ketchup-flasker der forsvinder, signerede kort i loftet, plakater, tilskuernes afbrændte penge dukker op i frugt, en masse nissehuer, forsvindende ure, skumgummibolde, og en "snestorm". Oplev også det fantastiske morsomme hypnosenummer med Rocky Racoon og meget meget mere.

Showet kan laves næsten over alt, lige fra scene til walk-around magi.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Best of Magic er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Best of Magic

For booking af Best of Magic ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Best of Magic
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- 3 Nisser på Spil
- Abelone Nissekone
- Allan Mortensen & Rejoice
- Ann-Mette Elten
- Baldonis Julecirkus
- Balladen i Julerup
- Ballonklovnen Mickey - Kaptajn Vom
- Bananer i Pyjamas
- Best of Magic
- Best Of Magic
- Calypsonissen JoJo
- Carol Singers
- Cassandras Juleshow
- Cirkus 3's juleshow
- Cirkus Big
- Cirkus Big Juleshow
- Cirkus Panik
- Danmarks Hyggeligste Julemand
- Danmarks Smukkeste Julemand
- Danmarks Største Julemand
- Danny Wisholm
- Darlings of swing
- De Umulige Nisser
- Den rare julemand
- Den rigtige Grønlandske Julemand
- Den Rigtige Julemand
- Den Rigtige Julemand
- Det Store Juleshow
- En kort - en lang
- En pakke - to gaver
- Frank M & Vasen
- Gry & Thomas Meilstrup
- H.C. Andersen & Jeanett Debb
- Hotntot
- Jan Hertz
- Jecko & Jessie
- Jensens Jazznisser
- Juledyr
- Julehus
- Julekarrusel
- Juleknas med Kassander
- Julemanden
- Julemanden
- Julemanden
- Julemanden Bugislaw
- Julemanden fra Faxe
- Julemanden fra Nord
- Julemanden og de tre gale nisser
- Julenissens Mandelbrænderi
- Julenissens Marcipanværksted
- Julenissens Pandekagehus
- Julenissens Slikkepindetelt
- Julenissens Vaffelbageri
- JulePoul
- Juleshow med Lars Lottrup
- Juletoget Futte
- Juleunderholdning med Paliette
- Jønner (Lars Jønner Alving)
- Kalles JuleTour
- Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
- Kaya og Ole
- Lille Nørd Jeppe Vig Find
- Line Vittrup og Per Martin
- Lone Boyd quintet
- Martin & Peter
- Martin Brygmann, Kaya Brüel og Mek Pek & Habbasutterne
- Martin Valsted Trio med Maria Montell
- Mone & Fricco juleshow
- Muddi & Salamidrengene
- Nisse Pok
- Nisse Street parade
- Nissens Honninghjerter
- Nissepigen Kandis
- Nissesjakket
- Paliette - Jule-ansigtsmaling
- Pjerrot & Julemanden
- Pyrus
- Pyrus og Kandis
- Rodeo Rudolf
- Schrøder & Kholghi
- Sine og Frække Rikke
- Skovnissen Kogle
- Snemand
- Snemaskine
- Snowboard
- Star Tenors
- Susanne Billeskov og Troels Malling Juleshow 2010
- The Swing Carolettes
- Tine Mynster med familien Nissen
- Tino jule-sjov
- Tip Tap Tønde