Københavns Serveringsteater

Falske tjenere

De falske tjenere sætter krydderi på middagen. Til en start forløber alt normalt og ganske professionelt. Som tiden går, begynder den falske tjener at opføre sig mærkværdigt og mystiske hændelser opstår mellem tjeneren og gæsterne - alt improviseres.

Eksempel: Blander sig i samtalerne, sætter sig på skødet af chefen og mader ham, hælder vin til kanten og tilbyder sugerør, leger Kirsten giftekniv og bøvser højlydt

Til slut runder vi af med et afslutningsshow, så de der endnu tvivler på tjenernes ægthed nu ser, at det hele var en form for skjult kamera LIVE.

Københavns Serveringsteater kan komme 1-10 tjenere og anbefaler 1 tjener per 30 gæster.

Karaktere:
Inga Pind - lidt for højrystet kvindemenneske med en halv kosmetolog uddannelse. Ønsker at møde en rig mand og gør en indsats på det når hun er ude blandt mennesker og byder gerne op til dans.

Kirsten Marcussen - kaldet Kisser men blot blandt venner.
Frøken Marcussen, med C i Kussen har tidligere været hunde stylist med pudler som speciale.

Hr. Gade - Styre slagets gang med hård hånd og gerne fløjte. Hr. Gade har været proffesionel danselære i en længere årrække. Hr. gade er altid behjælpelig med gode råd, uanset om det drejer sig om god opførelse eller herremode.

Jonathan - Det kan være svært at finde godt personale i disse tider, men med økonomist støtte fra stat, amt samt kommune har vi fundet Jonathan som ellers er flaske dreng i Føtex. Jonathan er meget ihærdig når han først kommer igang og stopper ikke før opgaven er løst.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Københavns Serveringsteater er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Københavns Serveringsteater

For booking af Københavns Serveringsteater ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Københavns Serveringsteater

 Københavns Serveringsteater
Info
Varighed 75 min eller efter aftale
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere