The Beatles Revial

The Beatles Revival fra Prag, Tjekkiet - eet af de bedste og mest succesfulde europæiske revival grupper blev dannet i 1996, og har siden spillet et sandt utal af koncerter i flere europæiske lande. Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles.

Bandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles' studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

På samme måde er bandet meget opmærksom på originaliteten af udstyr. Hver detalje er vigtig. Med brugen af originale VOX-forstærkere, Rickenbacker og Epiphone guitarer, den berømte Hofner Violin Bas og Ludwig-trommerne, opnår orkesteret en lyd som er fuldstændig identisk med den originale. Ydermere bruger gruppen 3 sæt nøjagtige kopier af Beatles' scenetøj, og er endda opmærksom på de originale Beatle Chelsea Cavern Boots, forkromede VOX-stativer, flerfarvede plakater og mange andre ting som tilsammen skaber det perfekte image ned til mindste detalje.

Samtidigt går bandet ikke på kompromis med scene-koreografi, men går efter absolut autentisk fremtoning. Alt har betydning, - sceneopstilling, en venstrehåndet bassist - et element af afgørende betydning for et autentisk Beatles image - ja, selv de typiske bevægelser man kender fra koncerter med Beatles er blevet studeret på videooptagelser, øvet og kopieret til detaljen.
En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens. ! Takket være denne autentiske fremtoning i lyd, image og optræden har bandet været hyret til at spille support til Britiske legender som The Animals, Joe Cocker, The Rubettes, The Searchers og Smokie, ligesom bandet flere gange har optrådt på forskellige TV-kanaler. Desuden optrådte bandet selvfølgelig på "The 20th Anniversary 1983 - 2003 Liverpool Beatle Week" i den berømte Cavern Club. Også i Tyskland til "Hamburg Beatles Konvention" var The Beatles Revival selvfølgelig på scenen. Flere berømtheder som f.eks. fodboldspilleren Ruud van Nistelrooy og Formel 1 kørerne Tomas Enge, Niky Lauda og Alan Prost har engageret bandet til deres private fester.

En ekstra detalje er, at The Beatles Revival Band er det eneste coverband som samarbejder med folk som arbejdede med de rigtige Beatles i tresserne. I England er der tale om Beatles sekretær Alistair Taylor og Beatlernes første manager Alan Williams. I Tyskland er der samarbejde med den originale Beatles promotor og indehaver af den berømte "Star Club", - Horst Fascher.

Orkesteret kan engageres til forskellige typer arrangementer :
- The Beatles Story : 90 min. show / koncert med numrene i kronologisk orden. Kompositioner indtil 1964 ligger i første afdeling. Efter pausen og kostumeskift er det kompositioner fra Help, Rubber Soul og andre senere albums der bliver spillet. De enkelte numre bliver præsenteret med beskrivelse af tilblivelsen og vigtige begivenheder fra Beatles' historie bliver omtalt. Billedmateriale vises på sideløbende på storskærm. Velegnet f.eks. til teatre, kulturhuse m.v.

- Dance koncert : 1 til 3 sæt af aftalt varighed. Til alle typer fester.
- Best Of : 1 X 60 min. koncert. Til festivaler og andre koncertarrangementer.
- Playback for TV og events hvor normal set-up p.g.a. tid eller teknik er vanskelig.

Bandet spiller foruden offentlige arrangementer også gerne privat og firmaarrangementer.

Originale instrumenter og gear :
- Sologuitar - Rickenbacker 330 Fireglow, Gretch Country Gentleman 6122, VOX AC30 forstærker.
- Rytmeguitar - Rickenbacker 350 Liverpool, Epiphone J160EVC John Lennon model, VOX AC30 forstærker.
- Basguitar - Venstrehåndet Hofner Violin Bas, VOX T100 + VOX AC100 forstærker.
- Trommer - Ludwig, Fab 4 Set, Black Oyster Finish.

Kostumer :
- Kopi af sort jakkesæt, brugt i perioden 1962 -1964.
- Kopi af gråt jakkesæt med sort revers, brugt fra 1963 til 1965.
- Kopi af "Shea Stadium Jackets", brugt i 1965 / 1966.
Beatle Chelsea Cavern Boots.

Priser :
Prisen for et engagement er afhængig af arrangementstype, tourplan m.v. Vi bestræber os på at imødekomme ønsker og krav i videst mulig omfang.

Kontakt bandets agent i Danmark for nærmere info / booking


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Beatles Revial er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Beatles Revial

For booking af The Beatles Revial ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om The Beatles Revial

Beatles Revival

NÆRMEST ORIGINALE BEATLES - KOPIER

Tjekkiske Beatles Revival fik både telt og nakkehår til at rejse sig ved koncerten på Jelling Festival i maj 2012.

Anmeldelse af Leif Baun, Vejle Amts Folkeblad

Man kan godt diskutere ideen i at være et kopiband der kun spiller én gruppe eller kunstners sange. Men man kan ikke vinde den diskussion efter at have hørt tjekkiske Beatles Revival.

Og så er der den pointe her som kun gælder Beatles : Ingen har nogensinde hørt gruppen live. Det sagde gruppens oprindelige leder, John Lennon selv. Forstået på den måde at i Hamborgtiden hørte ingen efter. Og da gruppen var brudt igennem kunne ingen høre dem for det fuldkommen vanvittige skrigeri til deres koncerter. De kunne ikke engang høre sig selv. Og så var de store nok til at tage konsekvensen : De holdt simpelthen op med at give koncerter. Det var allerede i 1966.

Der findes optagelser af Beatles' koncerter. Men de er få, og ikke ret gode. Beatles lider under at være for tidligt ude i forhold til moderne teknologi. Så hvis man vil høre The Beatles formidable musik live, så må man gå til kopibandsene.

Kompromiløs kopi
Blandt dem rager Beatles Revival tårnhøjt op. Der er ikke nogen kompromisser i deres show. De ligner Beatles. De spiller og synger som Beatles. De bevæger sig som Beatlerne på scenen. Og de har samme udstyr som de originale Beatles. Helt ned i detaljen. Beatle-nørder finder ikke meget at pege fingre af her. Der står Vox, Gretch, Rickenbacher og Hofner de steder hvor det skal stå. Bassisten er venstrehåndet, og "Lennon-rollen" spilles med gnist, appel og den frækhed der gør det hele autentisk. Gruppen bygger sin optræden på studier af videoer og lydoptagelser.

Beatles Revival spillede på Alfreds Scene lørdag, så både telt og nakkehår rejste sig. De skriver på deres hjemmeside, at man bare skal lukke øjnene, så lyder det som de rigtige Beatles. Og det er ikke engang løgn. De var forrygende - både originalerne og kopierne !

Beatles livepower
Selvfølgelig spiller de verdens stærkeste bagkatalog. Men der var så meget overskud i udførelsen af de fleste af sangene, at publikum var helt oppe at køre flere gange.

Numre som You Can't Do That, She Loves You, It Won't be long, A Hard Days Night, Tell Me Why og Drive My Car viste The Beatles kommercielle kraft på den ene side og enorme live power på den anden side. Daytripper blev af Beatles Revival spillet så "tæt", at den lød som verdens første headbangersang.

Don't Let Me Down er fra Beatles sidste tid. Den virkede ikke, blandt andet fordi sangeren ikke havde stemmen. Det var et modigt forsøg, fordi næppe nogen rockmusiker nogensinde har kunnet synge som John Lennon kunne i 1969-71.

Den næstsidste sang, Twist And Shout, var ved at vælte teltet. Ganske vist har Beatles ikke selv skrevet den sang, men det var Beatles der fandt ud af hvor vild den sang bliver, når den spilles i halvt tempo.

Gruppen sluttede med Hey Jude, det største skib i rockhistorien, og sådan lød den også her.

En fantastisk oplevelse at være tæt på rockhistorien, en påmindelse om hvorfor Beatles var så store - også større end man i dag kan fatte.

Læs, lyt og book Beatles Revival her


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Beatles Revial
Lyt til The Beatles Revial

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- ABAMAX
- Absolut Sanne
- Absolute Live
- Al Bue Band
- Anders og Larsen ala Duo
- Arba Revival Band
- Arrival - Abba
- Beat The Meetles
- Best Of Bowie
- Birgers Venner
- Bryan Adams Jam
- Bryan Adams Tribute
- Casino Royale
- CC & Lee - ABBA Experience
- Clark Kent & the Superband
- Clark Kent & the Superband
- Claus Hassing
- Copenhagen Blues Brothers
- COVERUPS
- Creedence Allstars
- Creedence.dk
- Crowdpleasers
- Cruise
- Daddy Said So
- Dancing Queen
- Daytripper
- Debbie Cameron
- Den danske mafia
- Den røde tråd
- Die Herren
- Disco Fever
- Disneyland Law
- Disneyland Law
- Diva2Diva
- DK Rocks
- Drive-in
- Elvis Duo
- ELVIS On My Mind
- Enjoy The Silence
- Enjoy The Silence
- E-Street Jam
- Fellaz
- Fi-Fi Dong
- Flashback 80'
- Freak Out
- Funky Fever
- Gasoline
- George Michael Jam
- Girl Jam
- Glam Gang
- Grand Prix Kitsch
- Greatest Hits
- Himmelhunds-expressen
- Hit med 80'erne
- Hitbusters
- J. Elvis Larsen
- JaJa
- Jazzolin
- Johnny Horsepower
- John's guld
- Kim Larsen Jam
- King Memphis - Elvis-kopi
- Lars Hansen & The Burgermeisters
- Latin Fever
- Liga DK
- Live Deluxe
- Live7
- Long Gone Daddies
- Louise Espersen
- Lune Carlsen
- Magi i luften
- Manic
- Me & My Shadows
- Me Jane
- Michael Andersen
- Michael Jackson Jam
- Michael Jackson Tribute
- Mike Elvis Andersen
- Mogensen Band
- Mr. Smoking
- New Icon
- Nice Little Penguins
- Night Affair
- On the radio
- One Hit Wonders
- One Two For You
- Party Royale
- Peter & De Andre Kopier
- Peter Philipsen
- Pop Fever Feat.
- Power Zizterz
- Powerage AC/DC Jam
- Prime
- PrinceJam
- Queen Jam
- Queen Machine
- Queen Of Denmark
- Refrainet er frit!
- Rigtige mænd
- Robbie Williams Jam
- Robbie.dk
- RubberBand
- Runrig Jam
- Sanne Jam
- Sheryl Crow Jam
- Signal
- Sjagget
- Sound of Shadows
- Starpeople
- Stella Nova
- Sting Jam
- StonesJam
- Super Trouper
- Team Williams
- The ABBAtizers
- The Beat Birds
- The Beatles Revial
- The Beatophonics
- The Bootles
- The Boss
- The Noodles
- The Party
- The Reminders
- The Rhythm Section
- The Robbie Williams Show
- The scoops
- The Wannabeatles
- ThirdWheelDrive
- Thomas Helmig Jam
- Tommy Seebach Show
- Turn on Tina
- U2 expo
- U2 Jam
- What Would You Say
- Whiplazh