Bryan Rice lavede ørehænger

TIL U21-EM

Torsdag 25. august 2011 kl: 16:00

Bryan Rice

Det handler om fairplay og om at gå efter sejrene - både på banen og i livet - på numme-ret 'For the love of the game', som Bryan Rice skrev til U/21-EM i fodbold.

Europamesterskabet blev denne gang afgjrot på dansk jord, og da Bryan Rice blev spurgt af Uefa, om han ville lave et nummer til EM, gik han efter at skrive en sang, som også betyder noget for ham personligt.

Derfor kom sangen til handle om, at livet kan sammenlignes med et spil.

»Alle skal have lige muligheder i livet - altså fairplay - som også er vigtigt på banen. Men samtidig skal man gå efter sejrene, det gør jeg selv i min karriere. Jeg pejler efter bjergtoppene, som jeg altid kan se forude, selv om man skal igennem nogle dale indimellem for at komme derop,« siger Bryan Rice.

Bryan Rice synes egentlig, at håndbold er mere spændende end fodbold, men han følger med i de store kampe, når landsholdet spiller EM og VM.

Vigtigt med opbakning
»Jeg tror, at selv dem, der hader fodbold, elsker stemningen på et stadion. Med sangen forsøger jeg at ramme den dér følelse af kærlighed og nationalt sammenhold, vi har på stadionet, selv om vi er et lille folkefærd. Jeg ved også fra elitesportsudøvere, at den opbakning betyder meget for dem,« siger han og fortsætter:

»Den følelse af sammenhold kan jeg gå op i, selv om jeg ikke er sportsmand. Jeg spiller heller ikke fodbold - det ville være fatalt at sætte mig på banen.«

Med nummeret 'For the love of the game' bevæger Bryan Rice, som er kendt for sine popballader, over i den mere clubbede genre. Nummeret har han skrevet sammen med Theis Andersen, Søren Orht-Nissen og Jesper Vestergaard.

BRYAN RICE er på efterårs-spillesteds-tour men tager derudover ud som solist, unplugged eller med fuldt band.

Book Bryan Rice eller læs meget mere...


© Copyright 2020 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk