Bryan Rice

Koncert

Det har ikke altid stået klart i stjernetegnene, at Bryan Rice en dag ville pryde poppens himmel som dét mest lysende danske bud på en international musikstjerne.

Men oven på hans store succes med førstesinglen, "No Promises", der på rekordtid ramte nummer et på hitlisterne, og albummet, Confessional, der solgte til guld og indeholdte hele tre sange der gik til tops, var der ikke længere tvivl. Udviklingen fra ukendt demosanger med udsigt til en fremtid som translatør og tolk i spansk, til popstjerne med forførende vokal, er i fuld gang.
For at leve op til Bryans egne forventninger, blev der til albummet "Good News" igen samlet et stærkt hold omkring ham, og indspilningen blev ført an af Remee og den svenske superproducer Harry Sommerdahl. Albummet bød på flere store radiohits.

Til det danske Melodi Grand Prixet 2010 kunne man opleve, at Bryan Rice er vokset som artist - og at han har fået en større tro på sig selv. Bryan har de senere år fundet vej gennem karrieren og privatlivets op og nedture, og har på vejen lært en vigtig lektie... Nu er det slut med at sidde på bagsædet! Det var ud fra den indstilling af Bryan stillede op i Grand Prixet med sangen "Breathing". Hans optræden fik da også hele Gigantium til at syde og stemmerne til at strømme ind!

Om "Breathing" udtaler Bryan:
"Det er en sang, som har et meget følelsesmæssigt budskab, som jeg selv kan relatere 100% til, nemlig budskabet om håb og at der er lys for enden af tunnelen. Det er noget jeg tror alle kan få brug for i deres liv."

Allerede nu er det tydeligt, at Bryan har fået sig endnu et gedigent hit med "Breathing" både radio og salgsmæssigt. Og for at følge på et så stort udspil som Breathing, arbejder Bryan netop nu hårdt på nyt materiale som ikke vil skuffe hans fans.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bryan Rice er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bryan Rice

For booking af Bryan Rice ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Bryan Rice

Ny single fra Bryan Rice

Ny single fra Bryan Rice

THESE ARMS

U21 Fodboldsang, LIVE album, Grand Prix finale samt hovedrolle i Stupid Man teaterkoncerter, er nogle af de ting man har hørt fra BRYAN RICE de sidste 3 år - Nu er Bryan Rice, efter en pause, aktuel med sin nye single - 'These Arms'.

Nummeret er skrevet af danske John Gordon, der gjorde sig bemærket i 2010, hvor han skrev nummeret 'Satellite' og vandt det Internationale Melodi Grand Prix for Tyskland.

"Vores musikopfattelse er meget ens og ikke mindst er vi på bølgelængde. Det er en sang, som jeg virkelig glæder mig til at alle skal høre. Jeg håber at radioerne tager rigtig godt imod 'These Arms'. Det er en vigtig sang med et budskab om ubetinget kærlighed, som jeg synes er relevant og vi allesammen kan bruge i en krisetid. 2013 skal handle om kærlighed og medmenneskelighed, og det er 'These Arms' forhåbentlig med til at bidrage til", fortæller BRYAN RICE.

'These Arms' udkom digitalt fredag d. 8 februar.


BRYAN RICE optræder i 2013 som:

DUO/TRIO (1 x 30 min. solistoptræden)
eller (2 x 40 min. mini koncerter til cafe/spillersteder)

BAND (1 x 70 min til større arrangementer og festivaler)

Bryan Rice

Det er blevet alt for hurtigt efterår, men Bryan Rice er klar med den sang han mener passer bedst til regnvejrsdage, ild i pejsen og mørke morgener.

Bryan Rice lavede ørehænger

Det handler om fairplay og om at gå efter sejrene - både på banen og i livet - på numme-ret 'For the love of the game', som Bryan Rice skrev til U/21-EM i fodbold.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Bryan Rice

 Bryan Rice
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: