Basim

Basim

Basim gjorde det igen. I duet med Lis Sørensen sang og charmede Basim sig direkte ind i hjerterne på Familien Danmark under den store landsindsamling til fordel for Afrika på DRTV i 2009. Akkurat som han havde gjort det året før, hvor han blev en af seernes yndlinge i den første sæson af talentkonkurrencen X Factor.

Basim vandt ikke X Factor, men var med næsten helt frem til afgørelsens time, og kort efter scorede han da også en pladekontrakt. Til stor glæde for den 15-årige sangers mange fans, som var faldet for hans smittende humør og store musikalitet. Basim med efternavnet Mouhajid har rødder i Marokko, men er født og opvokset i Danmark, og når han tager musikalsk favntag med Anne Linnets gamle klassiker Glor på vinduer, kan det næsten ikke blive mere dansk.

Det er blot én af tolv sange, Basim har indsunget på sin første cd, Alt det jeg ville have sagt, der udkom i 2008. Mindre end halvanden måned senere modtog han en guldplade for salget af cd´en, og siden har fanskaren hele tiden vokset sig større. Med sine tænksomme tekster er han i øjenhøjde med sit publikum, men voksne har nu også svært ved ikke at falde for den lille, musikalske spirrevip, når han står på en scene og synger sine unge følelser ud.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basim er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Basim

For booking af Basim ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Basim

Ny EP fra Basim fra Xfactor

EP'EN "5" UDKOMMER 8. FEBRUAR

Til februar er det præcis 5 år siden, at hele Danmark for første gang blev præsenteret for den nu 20-årige sanger, BASIM. De sidste fem år har i den grad været travle for den unge mand, der i dag uden sammenligning er den artist fra X Factor, der har opnået den største succes.


Mere end 400 koncerter samt værtsroller på TV i ind- og udland er nogle af de ting, BASIM har opnået siden 2008. De 5 år skal fejres med ny musik!

Den 8. februar, præcis 5 år efter BASIM's første optræden i X Factor's liveshow, udkommer EP'en "5".
Den digitale udgivelse af EP'en kommer til at indeholde 5 helt nye danske numre + 1 bonusnummer - en duet med Line, der sidste år blev nummer 2 i X Factor. Den fysiske udgivelse indeholder 5 ekstra bonusnumre i form af liveoptagelser.
Samarbejdet med Line på singlen, "Brænder Inde", har en lidt speciel historie. Line har nemlig siden 2008 været stor fan af BASIM, og hun har derfor også været at finde blandt publikum til mange af hans koncerter.

BASIM har efter et turbulent 2012, hvor han i maj mistede sin far, valgt, at han vil rundt i landet og optræde med de nye numre for sine mange fans. Allerede fra februar vil han kunne opleves live rundt omkring i landet.

Sideløbende med denne danske udgivelse har BASIM arbejdet på sit internationale materiale i Los Angeles, hvor han har skrevet sange sammen med nogle af verdens førende sangskrivere, bl.a. den danske producer, Cutfather.

BASIM udtaler selv om EP'en "5"; "Jeg glæder til at hele Danmark skal høre mine nye sange, og håber at folk kan høre den udvikling jeg har gennemgået siden 2008"

EP'en "5" udkommer fredag d. 8. februar 2013.

Basim I DINE HÆNDER

Selvom Basim kun nåede en fjerdeplads i X Factor, så er han sandsynligvis den deltager i programmet, som indtil nu har fået den største karriere ud af at være med i Danmarks største underholdningsprogram.

BASIM

I april tager BASIM til USA for at indspille nye sange og video til hans kommende single, der udkommer i DK i slutningen af April

Basim

Super populære Basim er atter på skærmen, når finalen i årets X Factor 2012 afvikles i Herning.

Basim

BASIM er i fuld gang i studiet. Med nye danske numre bla. skrevet af Clara Sofie og Medina !!!!


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Basim
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: