Basim I DINE HÆNDER

NY SINGLE FRA BASIM

Mandag 14. maj 2012 kl: 14:34

Ny single fra Basim

Selvom Basim kun nåede en fjerdeplads i X Factor, så er han sandsynligvis den deltager i programmet, som indtil nu har fået den største karriere ud af at være med i Danmarks største underholdningsprogram.

Da Basim for fem år siden stillede op til audition i X Factor, var der ingen der regnede den 15-årige knægt fra Høje Gladsaxe for meget andet end en usikker teenager. Siden har han givet mere end 300 koncerter, udgivet to albums og er på vej med et tredje af slagsen.

Basims nye single, I DINE HÆNDER, har været længe undervejs og er en af de sange, som betyder rigtig meget for Basim selv.

Sangen handler nemlig om det, der er vigtigst for Basim - nemlig familien. Basim siger: I DINE HÆNDER handler om at indse alle de gode ting, ens familie og forældre har gjort for én igennem livet - noget, som virkelig er gået op for mig de sidste par år. Sangen handler om kærlighed til de personer i ens liv, der hver dag støtter og hjælper én."

I DINE HÆNDER har Basim skrevet sammen med Søren Mikkelsen og Moh Denebi i Medley studiet på Vesterbro i København, og han håber, at hans fans kan mærke alle de følelser og kærlighed, han har lagt i sangen, og ikke mindst at lytteren vil kunne forholde sig til budskabet.

"Det har været en fantastisk proces at have god tid til at arbejde i studiet", siger Basim, der til sommer fylder 20 år, og stadig har kalenderen pakket med koncerter.

I DINE HÆNDER er forløberen til Basims længe ventede tredje album, som ligger klar senere på året.

Basim er klar til at vise en mere moden side af sig selv, og det nye materiale, der er arbejdet på, er lavet i tæt samarbejde med nogle af de dygtigste musikere og producere fra bl.a. Danmark og Sverige.

I DINE HÆNDER udkommer mandag den 14. maj.

Du kan booke Basim til sommerens koncerter. Kontakt os på tlf. 7020 3648 eller læs mere...


© Copyright 2021 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.