Kim Sjøgren

solist- og kammermusiker

Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin.
Da han var 12, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgrens debutkoncert, fandt sted, da han kun var l7. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig - den yngste i Kapellets historie.

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden. Han har samarbejdet med så forskellige kunstnere som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Paile Mikkelborg - og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens violinkoncert og Vivaldl's "De Fire Årstider".

Alsidigheden afspejles også i hans mange andre aktiviteter, f.eks. har han komponeret TV- og filmmusik og optrådt som film- og revyskuespiller,

Kim Sjøgren danner duo både med guitaristen Lars Hannibal og med bassisten Mads Vinding. Han er medlem af Københavns Kammertrio, og han startede i 1989 Royal Danish Strings. I dag arbejder han også som dirigent og har bl.a. dirigeret Radiounderholdningsorkesteret og sit eget "Little Mermaid Orchestra".

Kim Sjøgren kan også også bookes med Little Mermaid

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Sjøgren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Sjøgren

For booking af Kim Sjøgren ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Kim Sjøgren

Kim Sjøgren

TAGER PÅ TURNÉ FOR FØRSTE GANG

Kim Sjøgren tager på tur for første gang nogensinde og kan bookes til efteråret 2012 som starter midt i september og slutter sidst i november.

Kim Sjøgren kommer med 3 mandsorkester samt en SPECIEL GUESTSTAR.

Efter at være blevet undervist i violinens mysterier af nogle af de største mestre i alle de riger og lande vil professor emeritus Kim Sjøgren der til denne lejlighed er steget op af graven løfte sløret for nogle af livets dybeste hemmeligheder - hemmeligheder der vil ryste verden - i flæng kan nævnes : Hvordan lærer du at spille violin på 24 timer og hvordan glemmer du det igen - hvad er gået galt i Danmark - OG HVAD VAR STRADIVARIUSS HEMMELIGHED !!!!

Nu tror i måske det er den tunge klassiskemusik i kommer til at hører NEJ NEJ det er alle de unoder han har lært og alle de fantastiske ting Kim kan gøre med en violin.

Du vil ikke være den samme efter denne aften.

Læs mere og book Kim Sjøgren her

Kim Sjøgren

Kim Sjøgren tager på tur for første gang nogensinde og kan bookes til efteråret 2012 som starter midt i september og slutter sidst i november.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Kim Sjøgren
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: